Vonné vosky od Marty - Nápoje

Krásnou sobotu!
Blíží se konec měsíce a než se pustíme do všech statistik, tak tu mám ještě běžný článek. Sice jsem pozadu s hromadou kosmetických recenzí, ale jelikož pálím další část vosků, tak si dnes dáme právě vonné vosky od Marty.

Letos mi nepřišlo, že by byly nějaké tropy, takže jsem pálila opravdu po celé léto a protože jsem měla hodně volna, tak mi vůně dělaly radost téměř každý den. S návratem do práce to pak tak slavné už nebude, to zapaluji většinou jen o víkendu, pokud nepřijdu domu fakt nějak rozumně.

Piňa Colada
Popis: Tu super chytlavou písničku o tomhle nápoji zná asi každý. Ale můj vonný vosk Piña Colada má jednu obrovskou výhodu. Můžete si ho vychutnat v pohodlí domova a bez deště. Stačí malý kousek, zbytek si můžete schovat na příště.

Co na létě krom sluníčka a moře miluji, tak jsou to koktejly. Během roku mi neříkají tolik jako právě v létě, ke kterému dle mého neodmyslitelně patří. Já tedy mimuji Mojito, ale vůně Piňa Colady je skvělá. Vosk voní velmi autenticky, snoubí se v něm kokos s ananasem, takže sladká, ale zároveň kyselá parfemace. Za studena intenzivní a moc příjemná vůně. Bohužel po zapálení jsem necítila téměř nic, jen opravdu u aromky a to ještě když jsem se na vůni zaměřila. 

Sladká kola
Popis: Jak už vypovídá sám název, tento vonný vosk je inspirován světoznámým nápojem. A musím vám říct… čichám, čichám bestseller! Vážně. Tahle super sladká a velice intenzivní vůně může konkurovat i Marnivé mandarince. Kromě samotného nápoje mi ještě dost připomíná želé bonbóny s touto příchutí. Navíc se mi tyto vosky neskutečně povedly, jsou nádherné. Já vím, že samochvála smrdí, ale v tomhle naopak neskutečně voní. To mi věřte.

Tak na Sladkou kolu jsem byla hodně zvědavá a přesně jak píše Marta, je to pecka, protože se ihned přenesete do dětství. Také Vás vždy lákaly právě kolové příchutě, protože byly prostě cool? :D Tak Sladká kola voní jako bonbony, takové ty lahvičky od Haribo. Krásná vůně za studena a i po zapálení pěkně provoněla pokoj. 

Bublinky do hlavy
Popis: Je možné cítit bublinky? Ano! Tato nasládlá vůně luxusního Prosecca se snoubí s bobulemi a voskovanými růžovými plátky. Že by byl čas na přípitek?

Co se týče názvu, tak rozhodně mě nejvíce zaujaly Bublinky do hlavy, tady dávám max bodů za název. Pokud jste na bublinky, tak budete spokojené, vosk vážně voní jako Prosecco, sladká vůně bublinek, která je ale hodně jemná a voní vlastně jen v okolí aromky a to velmi decentně. 

Pomerančový džus
Popis: Osvěžující, čerstvý a super pomerančový. ⁠Už víte? Správně. Pomerančový džus! Čerstvě vymačkaný! Při této vůni hned poběžíte do nejbližšího obchodu pro síťku tohoto ovoce. Schválně, jestli bude vonět lépe!

Tohle je vůbec největší bomba a pokud máte rádi siláky, které provoní, tak Pomerančový džus je ten pravý. Dokonce mi vydržel vonět nějakých osm čajovek. Nakyslá vůně pomerančů, která voní velmi intenzivně, dokonce jsem po zapálení měla po chvilce trošku bolehlav, ale pak úplně v pořádku a vůni jsem si užívala, protože provoněla doslova celý velký byt. 

Bílý čaj
Popis: Svěží a zároveň smyslná a podmanivá vůně bílého čaje. Tento vonný vosk je intenzivní a vhodný i do větších prostorů. Pokud vám nebude vadit zlomené srdce, stačí malý kousek.

Já jsem jednoznačně kávomil a čaj si dám jedině při nachlazení, kdy už fakt umírám a v jednom kuse se dusím. Ale vůni bílého čaje mám ráda a to i třeba v kosmetice. Vosk voní opět věrohodně, ale určitě nesouhlasím s tím, že je silný a do větších prostor. Cítila jsem ho v jedné místnosti a to lehounce, provoní příjemně, takže neruší, ale v žádném případě to není silák. 

Moc děkuji Martě za poskytnutí vosků k recenzi.

Pálili jste přes léto?
Preferujete jemné, nebo výraznější vůně?

12 komentářů:

  1. Přes léto skoro nepálím a když už, tak spíš takové svěží, ovocnější vůně. Zaujaly mě úplně všechny vůně, asi nejvíc bych byla zvědavá na tu Piňa Coladu, škoda, že při pálení skoro není cítit.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne by asi nejméně bavila cola, zbytek bych klidně zkusila...

    OdpovědětVymazat
  3. Tie vosky vyzerajú super. Ja mám také malinké kvietinky a používam len jeden a mám za 2-3 dni vonia celý byt.

    IT´S MY (30 TH ) BIRTHDAY !!

    OdpovědětVymazat
  4. Já preferuji jemnější vůně, tak možná ten bílý čaj by se mi líbil. Ale skvělá mi přijde i kolová vůně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny vůně vypadají velmi dobře. :) Nejvíc se mi líbí kolová vůně.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Pálím spíše přes zimu a hlavně podzim. A tohle jsou opravdu zajímavé vůně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...