Yves Rocher - Méně je více | Koncentrovaná balení

Koncentrované produkty nejsou u Yves Rocher žádnou novinkou, avšak nedávno přišla značka s dalšími kousky a snaží se jít šetrnější cestou vůči přírodě. Za mě palec nahoru a je jedině dobře, že se značky snaží jít tímto směrem, i kdyby po malých krůčcích. Nejen ekologická balení, ale i přírodnější složení jsou krok správným směrem a věřím, že pro většnu uživatelů se produkty tímto stávají lákavější.

Toto balení znamená o 50% méně plastu, flakon je 100% recyklovatelný a co je úplně super, za každý zakoupený produkt je zasazen jeden strom. Navíc je balení ideální i na cesty. #menejevice

Uznávám, že z balení jsem byla na první dobrou na rozpacích. Ne tak ani z koncetrovaného balení, ale obecně z toho obalu. Prostě kytičky jsou zkrátka kytičky, ale vypadá to, že si budeme muset na nový vzhled začít zvykat.

Všechno to jsou tolik oblíbené sprcháče, jen v novém kabátku. A opravdu to funguje tak, že stačí malá kapka, která pěkně napění a 100ml odpovídá cca 400ml, je jen potřeba se s tím naučit pracovat a zbytečně neplýtvat, vážně to není potřeba.

Ze sprcháčů tu mám moji nejoblíbenější malinu, tu úplně miluji a považuji za top vůni. Lotosový květ je zas přjemná, jemnější květinová vůně a pro milovníky hodně sladkých vůní, je tu mango. Já sladké vůně ráda, malina je toho důkazem, ale třeba toho manga jsem se brzy přesytila a nemohla jsem ho používat denně.  

Koncentrovaný šampon obsahuje citronový extrakt, který má vlasům dodat lesk, svěžest a vůni. Obsahuje více než 98% složek přírodního původu a jeho složení je snadno biologicky odbouratelné.

Zrovna se šamponem trošku bojuji. Jednou mám po umytí pěkné vlasy, které jsou opravdu svěží, mají pěkný objem a nemastí se. Po dalším mytím se mastí tak, že bez suchého šamponu se absolutně neobejdu. A takhle pořád dokola. Máme hodně komplikovaný vztah a šampon bych doporučila spíše sušším vlasům.

I tady stačí kapka o velikosti oříšku, šampon i v tomto malém množství vytvoří bohatou pěnu a v klidu mi stačí na dlouhé vlasy.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi. 

Zaznamenaly jste koncentrovaná balení?
Co tomuto kroku říkáte?

8 komentářů:

  1. Já jsem nějaké z nich měla loni na dovolené a fakt stačila kapička, takže nezabralo žádné místo v kufru a vydržel mi nejen celou dovču, ale dodělávala jsem ho doma i dlouho po ní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaznamenala jsem a byl to skvělý nápad. Ještě jsem teda nic neměla, ale myslím, že bych ze začátku taky dost bojovala s naneseným množstvím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Zaznamenala, ale zatím jsem se nerozhodla ke koupi - bojím se právě toho, že bych produkt měla tendenci používat v množství, na které jsem zvyklá, a vyplácala bych ho hodně rychle. Ale na cesty bude malé balení určitě super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem poprvé vyplácala rychle, chce si to zvyknout :)

      Vymazat
  4. Mě se ty obaly docela i líbí. :) Ještě jsem nic nezkoušela, ale dost uvažuji o návštěvě odchůdku. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...