Gabriella Salvete - Paletka pro rozjasnění pleti Highlighting Palette

Gabriella Salvete je pro mě taková srcovka, jelikož jsem ji používala už kdysi a dostala jsem se k ní přes mamču, která ji měla moc ráda. Osobně miluji její řasenky, které mi přijdou úplně top a dělají panenkovské řasy.

V poslední době přináší každou chvíli další a další novinky a to nejen kosmetické, ale i kosmetické pomůcky v podobě štětců, houbiček a dalších. Doma mám několik produktů a určitě se k nim postupně dostanu.

Rozjasňovače používám moc ráda, naučila jsem se po nich sahat denně. Používám klasicky na lícní kosti a i na nos, jelikož mám hodně suchou pleť, matnější, takže lehké rozjasnění jen vítám.

Tahle rozjasňující paletka obsahuje tři odstíny, dva přirozenější do hněda a jeden fialkový. Po paletce sahám často, v prvním odstínu začíná být i ďůlek, avšak bohužel musím říct, že rozjasňovače jsou spíše podprůměrné.

Paletka je hodně suchá a šíleně práší, ono obecně mi přijde, že GS má prášivější kousky, ať už se jedná o tvářenky či pudry. Nepráší tedy málo, ale dá se to, na pleť už se aplikuje dobře a neopadává.

Já si oblíbila převážně první odstín, je to tmavší hnědá, která se hodí snad ke všemu. Naopak prostřední odstín je na mě docela teplý, takže po něm sahám méně. No a fialový, ten považuji za nejméně použitelný, je hodně odvážný a dle mého spíše na nějaké spešl události.

Rozjasňovače jsou pěkně pigmentované, chce to s nimi pracovat opatrně, protože rozjasní poměrně výrazně. Obsahují spousty drobných třpyteček a tady dle mého nastává největší problém. Rozjasňovač totiž postuně během dne mizí a odpoledne už zůstávají na tváří právě jen ty drobné třpytečky, což nevypadá úplně nejlépe.

Znovu bych určitě už nekoupila, myslím, že se dají ve stejné cenové kategorii sehnat lepší.

Používáte rozjasňovače?
Máte rády GS?

8 komentářů:

  1. Já mám v tomhle provedení paletku pro konturování s rozjasňovačem, tvářenkou a bronzerem a měla jsem ji celkem ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, myslím, že jsem na tuto paletku koukala, ale nakonec jsem sáhla po jiné. ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka nevypadá špatně, ale ten fialový odstín rozjasňovače by se mi nehodil :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda těch třpytek, jinak paletka vypadá hezky. Rozjasňovače moc nepoužívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...