Isana - Letní limitované edice

Jak DM navštěvuji docela pravidelně a limitky Balea mě nenechávají chladnou, tak bohužel do Rossmanna se moc nedostanu. V blízkosti domu nemám žádnou prodejnu, sice DM a Tetou se to tu hemží, ale Rossmann nikde. To samé u práce, sice ho mám pár zastávek, ale vyloženě za rohem opět jen ostatní drogerie.

Já v rámci nedávné spolupráce dostala jako odměnu dárkovou kartičku, takže jsem se přece jen do Rossmanna vypravila a šla primárně po privátních značkách drogerie. Cíleně jsem tedy chtěla nějaké ty letní limitky a plánuji další návštěvu, koukala jsem, že je konečně u nás limitka s roztomilými zvířátky :D

Já jsem zkrátka člověk, co slyší na obal a nechá se nalákat, takže tyhle dvě limitky mě hned zaujaly. Brala jsem tedy masky a sprcháč. K plameňákovi ještě patří osvěžující voda a k rybkám suchý šampon a mýdlo.

Nějakým nedopatřením se mi stalo, že nemám fotky k rybičkové masce. Buď jsem je nevyfotila, nebo omylem smazala a bohužel jsem je nikde nenašla, takže bez fotek. Maska byla s kokosem a vodním melounem, voněla příjemně a plátýnko také bylo super nacucané a pěkně k pleti přilnulo. Po nasazení mě ale docela pleť štípala a to tak, že jsem plátýnko sundala, ale nic se nedělo, takže jsem opět nasadila a štípání během chvilky přestalo. Neměla jsem podrážděnou, ani červenou pleť.

Maska by měla hydratovat, eliminovat suchá místa a projasnit. Na velmi suchou pleť to rozhodně není, sice trošku výživy dodá, ale takový spíše průměr, který neurazí, ale ani nenadchne.

Maska na rty s jahodou a malinou je za mě fajn v případě, že nosíte matné rtěnky, které mají tendence stahovat a lehce vysušovat. Občas mi ta maska na rty přijde super, buď právě po dni, kdy rtěnku mám, nebo také před, kdy vím, že chci dát rtěnku, která má tendence zvýrazňovat suchá místečka.

Sprcháč ze stejné řady voní úplně božsky. Ta kombinace malin a jahod je dokonalá, božská sladká vůně, ideální na léto. Sprcháč je spíše hutnější gelové konzistence, má krásnou růžovou barvičku a vůbec nevysušuje, ale zas na druhou stranu nečekejte ani žádnou výživu. Méně pění, pokud jste zvyklé na hromadu bublinek, tak to nevytvoří. 

 
Nakupujete v Rossmannu?
Máte rády Isanu? 

14 komentářů:

  1. Rossmann mám bohužel taky z ruky. Teď u nás udělali DM. Ale do rossmanna se dostanu málo kdy, skoro vůbec. Ale tohle mě fakt zaujalo! Moooc se mi to líbí, a ty obaly, ach!
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
  2. Taky Rossmann nemám úplně blízko, ale už blíž než předtím a kdykoliv se tam dostanu, tak jdu právě po produktech Isana:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to škoda, že prodejen není více a lépe rozložené..

      Vymazat
  3. U nás Rossmann vůbec není a jsem za to ráda. Asi bych se nechala zlákat hlavně těmi nádhernými obaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám Rossmanna docela ráda, mám jednoho blízko z domova, dva po cestě z práce, takže tam občas nakupuju. Limitka s plameňákem by mne asi neoslovila - růžová mi asociuje sladké vůně a ty já tak úplně nemusím.

    OdpovědětVymazat
  5. Také slyším na obaly :D V rossmanu moc nenakupuji, ale když tak po Isaně sahám nejčastěji.

    České trenýrky a ponožky

    OdpovědětVymazat
  6. Já se přiznám, že jsem byla z tekutého mýdla s "rybičkami" zklamaná. Vůně mi moc nesedla, moc nepěnila a hodně vysušovala. Ale teď jsem spokojená s limitkou ze zvířátky z Rossmanu. Za mě hodně velké plus za krém na pleť a obličej a ty obaly. Hmmm. No, běž tam brzy. Už začíná hodně mizet, ještě je pár kousků v Rossmannu na Bělehradské :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla jsem včera a ještě limitku vůbec neměli, i jsem se ptala a zatím furt jen tahle letní :) Krém na obličej dobrý? Pokud bude mít ok složení, co mi smí na pleť, tak určo vezmu.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...