Yves Rocher - Denní vysoce detoxikační péče Elixir Jeunesse

Dostávám se ke všem restům, které jsem zmiňovala ve spotřebě, ale recenze furt nikde. Řada Elixir Jeunesse od Yves Rocher je ochranná řada před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. Obsahuje výtažek z aphloie, který brání pleť před vnikem toxinů do pokožky a tím zabraňuje stárnutí.

Já měla menší cestovní balení o objemu 30ml, které jsem, tuším, dostala jako dárek k nákupu. Klasické balení má 50ml a koupíte ho s praktickou pumpičkou. 

Péče je určená pro všechny typy pleti, ocení ji ovšem zejména suchá, kterou má hloubkově hydratovat, regenerovat a chránit. Pleť by měla být odpočatá, rozjasněná a vrásky redukovány.

Z této péče jsem byla prvně hodně na rozpacích. Používala jsem jako sérum před aplikací krému a prostě nevěděla, co si myslet. Péče má hodně řídkou, téměř až vodovou konzistenci. Po pleti stejká a je třeba ihned začít zapracovávat. Chvilku trvá, než se vstřebá a po tu dobu lehce lepí.

Přišlo mi, že nedělá vůbec nic. Kvůli textuře jsem neměla ani pocit, že by nějak hydratovala. Ve výsledku ale musím říct, že společně s výživným krémem s hydratací pomáhala.

Co mi ale přišlo nejlepší, celkově ta péče pleť hezky připravovala na krém, rozjasňovala a osvěžila unavenou pleť. Nejvíce jsem si toho všimla v době, kdy jsem pleť měla lehce podrážděnou a začervenalou. Ráno jsem použila a pleť najednou vypadala lépe a začervenání zmizelo, to byla pecka.

Takže nakonec ano, funguje skvěle, ale hodně asi záleží na tom, co očekáváte.

Znáte tuhle řadu?
Zkoušely jste péči?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela, ale docela bych vyzkoušela, občas mám takovou unavenou pleť, které chybí šťáva, tak myslím, že by jí mohl sedět.

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem, ale vypadá docela fajn :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ze stejné řady krémy (denní i noční). Noční je fajn, denní s ochranným faktorem až tolik nenadchl. Tenhle kousek jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, séra se mi hodně osvědčila pod make-up a právě i pro efekt projasnění, je mám ráda. Určitě prima tip, ráda se podívám. Pěkný víkend přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám ráda hlavně kvůli podpoře hydratace :)

      Vymazat
  5. Musím říct, že tohle mě teda moc nezaujalo, hlavně teda díky té tekuté textuře. Celkově jsem pleťovou kosmetiku od YR zatím moc nezkoušela. Zatím jen pleťovou vodu a peeling :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...