Ikonické tvářenky Bourjois Blush

Tvářenky Bourjois jsou pro mě ikonickým produktem této značky a já osobně je mám spojené s dětstvím. Mamča tuhle značku miluje a když jsem byla malá, tak v jejím kosmetickém šuplíku tyhle roztomilé bonbonky nikdy nechyběly a když jsem byla větší, chodila jsem na ně.

Sama vlastním dva odstíny a jen když se na ně podívám, tak se propadám do nostalgické nálady.


Já to balení prostě miluji a ne jen kvůli té nostalgii, protože teď je přece jen trochu inovovanější. Tvářenky jsou maličké, úplně rozkošně a vlastně vypadají jak makronky. Zavírání je na magnetek, který je silný a ještě se mi nestalo, že by se tvářenka v kosmetické taštičce během cestování otevřela.

Součástí balení je i zrcátko, které je ovšem mini, ale v případě nouze poslouží a stěteček, který též v nouzi není úplně marný. Na jednu stranu jsou přiložené štětečky a aplikátory zbytečné, ale tady by mi to bez přišlo asi už smutné.

Odstíny mám dva a to 34 Rose d`Or a 16 Rose coup de foudre. Rose d`Or je klasická růžovka. Číslo 16 by dle názvu měla být také barva do růžova, ale je to meruňková s bronzovým nádechem. 

Tvářánky jsou hodně zapečené, vůbec nepráší a pigmentací budou pro někoho, kdo preferuje jemnější líčení, na tvářích jsou sice hezky vidět, ale furt je to spíše jemnější líčení s nimi.

Líbí se mi to, že v nich můžu štětcem pořádně projíždět a pak i po tvářích a nevypadám jak Marfuša. Na druhou stranu výrazné líčení s nimi neuděláte. Skvělá je ale výdrž, po celý den se ani nehnou.


Znáte tyhle tvářenky?
Preferujete jemnější či výrazné?

17 komentářů:

  1. Tyhle pidi makronky miluju. Je až s podivem, že se tam vejde štěteček i zrcátko :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, tyto tvářenky když vidím, okamžitě se mi vybaví začátek 90let a má milá švagrová. Uff, je to dlouho. Sama žádnou tvářenku nemám, ale jsou úžasné ☺♥. Krásný den přeji a všechno nej!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Na těhle tvářenkách jsem kdysi s líčením začínala a pořád je mám ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem měla jeden odstín, ale poslala jsem ji dále, mě moc nevyhovovala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Já nad jejich koupí už uvažovala, ale rozhodla jsem se, že je to zbytečnost, když doma mám tvářenek několik, ale používám jen jednu :D
    Ale vypadají vážně fantasticky, tak kdo ví, třeba si konečně nějakou pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou super, mají fakt krásné a zajímavé odstíny, teď se mi od nich jeden takový až cihlový taky líbí :D A i ten "bonbonkový" rozjasňovač :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvarenky su krásne.. no ja som rokmi akosi zistila, že ružové a podobné odtiene mi vobec nepristanu. Moja tvarenka musi byt do hneda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mně naštěstí sednou jak růžové, tak i hnědé.

      Vymazat
  8. Já mám jeden kousek, měla jsem jich víc, ale rozdala jsem je....stačí mi jedna, ale naprosto jí miluju. A jak voní!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...