Manufaktura - Dezinfekční gely na ruce

Minulý týden jsme si daly recenzi na mýdla a dnes další aktuální produkty, dezinfekce na ruce :D S dezinfekcemi teď přichází snad každá druhá značka a snad se ani není co divit, na jaře o ně bylo nouze a stále je všichni kupujeme ve velkém.

Manufaktura má velké balení dezinfekce s vřídelní solí, která teda není novinkou, novinkou jsou ovšem rovnou tři dezinfekce v praktickém balení do kabelky, které jsou teda super nejen velikostí, ale zaujmou i vůněmi či obalem.


Všechny gely obsahují 70% lihu, jsou obohacené o výtažek z tea tree oleje a zjemňující panthenol. Bojují proti virům bakteriím, plísním a jejich účinnost je ověřena Zdravotním ústavem. Jsou bez peroxidu vodíku, takže vhodné pro časté používání.

Gely jsou docela řídké a velmi oceňuji, že se ihned vsáknou a na rukou nezůstává žádný mokrý, ani lepivý film. Co se týče vysušování, tak samozřejmě při častém používání vysušují, obsahují alkohol a tomu se zkrátka zabránit nedá.

Za nejlepší považuji meruňkový gel, který opravdu hezky voní. Naopak mátový je na mě hodně větrový a svěží, což nemám ráda, vzala si ho ale mamča a ta je z vůně nadšená. Nejroztomilejší je rozhodně gel s prasátkem, který tahám i nejčastěji, i když vůni má typický dezinfekční, ale prostě prasátko no. Obsahuje mandlový olej a je vhodný pro děti od tří let.


Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jaké používáte gely?
A jde Vám i o vůni?

21 komentářů:

  1. Je gély velmi nemusím, čo sa týka dezinfekcie, mám radšej spreje... tieto som ešte neskušala... ale nevyzeraju zle. A čo sa týka vone - nejak na nej nebazirujem.. stačí mi ked dezinfekcia vonia ako dezinfekcia... vtedy mám pocit, že fakt splni to čo slubi :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos má příjemný sprej, jinak jsem žádný nezkoušela.

      Vymazat
  2. Tyto vypadají naprosto fantasticky, ale já si kupuji ty od Balea. Tu malou stále doplňuji a v záloze mám ještě tu velkou :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kupuji většinou ty od Balea a pokud jsou s hezkou parfemací, tak tím líp. Tyhle gelíky jsem neznala, asi bych si vybrala ten meruňkový:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má super a ještě kolikrát s hezkými obaly:)

      Vymazat
  4. Obaly majú krásne a gély na ruky teraz používam neustále (zväčša Balea) - keď mi dôjdu, určite by som rada vyskúšala aj tieto od Manufaktury :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  5. Vždycky mám nějakou malou lahvičku v kabelce. Buď si kupuji Dettol nebo teď mám třeba Baleu. Ale jinak je mi to úplně jedno, hlavní je, že mám aspoň nějakou dezinfekci po ruce. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé už i Manufaktura má tyto krásné gely na ruce. :) Meruňka musí krásně vonět.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, ty jsou roztomilé! :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  8. Sympatické balení. Mně by asi nejvíc zaujal ten meruňkový, ale nepohrdla bých ani mátou. Ale přiznám se, že dezifenční gely nekupuji. Dneska je dezinfekce úplně všude, kam člověk jde, tak používám tu (už proto, že k tomu vyzývají u vstupu). A po příchodu domů už používám jen mýdlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já raději svoji, než sahat zbytečně na cizí.

      Vymazat
  9. Hmmm, ten meruňkový zní teda dobře, tu řadu s meruňkou mám ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...