Manufaktura - Limitovaná edice Jalbko & mandle

Díky arome.cz se mi do rukou dostanou dvakrát do roka limitky od Manufaktury a já se vždy těším, když má balíček dorazit, protože je jasné, co v něm bude, jakmile Manufaktura s limitkou přijde. Letošní podzim se nese v duchu jablíček a mandlí.

V limitce najdete klasické produkty jako sprchový gel, krém na ruce, něco na pleť, sůl do koupele, sirup a třeba i svíčku, což se na podzim hodí a věřte, že ta vůně je na tohle roční období dokonalá. 

Zvláčňující sprchový a koupelový gel
Obsahuje mandlový olej, výtažek z jablka a ovesný beta-glukan, který zjemňuje. Pokožku má hydratovat, chránit a provonět jablíčkem s marcipánovými tóny mandlí. Vůně celé řady je vážně dokonalá, sladká a hodně teplá. Když k ní přičichnu, tak cítím Vánoce, to asi nepotřebuje větší komentář.

Sprcháčů jsem měla od Manufaktuy už dost a vesměs se lišily pouze vůní, ale tenhle je přece jen krapet jiný a to texturou. Všechny byly dost řídké, tenhle je hutnější a to znatelně. Navíc má boží barvu, až mě mrzí, že nejde zachytit na fotku. Má takové až metalické odlesky, prostě kouzelný.

Výživný krém na ruce
I tady najdete mandlový olej, ovesný beta-glukan, dále vyživující bambucké máslo, glycerin či panthenol. Krém má hloubkově regenerovat, zajistit okamžitou hydrataci a pokožku rukou chránit.

I krémů jsem už měla několik a též byly hodně podobné, sice ruce zvláčnily, ale velmi suché ruce nespasily. Tenhle krém mi hydratačně přijde mnohem lepší. Ruce mám krásně heboučké, jemné, bez suchých míst a to ani nemažu tak často, ta výživa je opravdu hloubková a dlouhodobá.

Má středně hutnou texturu, která se dobře roztírá, ale delší dobu trvá, než se vsákne. Co beru jako největší mínus, tak to vstřebávání, navíc když se mi ruce trochu zpotí, tak krém jakoby znovu vyleze napovrch a ruce jsou opět mastné. 

Nádherně voní a ta vůně se na rukou drží několik hodin, což je pecka.

Ochranný rodinný pleťový balzám
Balzám je plný dobrůdek prospěšných pro pleť a pro pořádnou hydrataci do chladného počasí. Najdete v něm bambucké máslo, mandlový a makadamiový olej, vitamín ACE, kyselinu hyaluronovou. Slibuje hydrataci, zjemnění, lifting, pružnost a též slibuje zamezení podráždění. Balzám je dokonce vhodný od tří let věku. 
 
Na balzám jsem se těšila a bohužel kvůli složení jsem ho nemohla, takže šel rovnou k mamče, která je z nej nadšená. Balzám je hutný, ale zároveň nepůsobí těžce, dobře se roztírá a ihned se do pokožky vstřebá i přesto, že je mastnější.
 
Pleť je prý krásně hydratovaná, jemná, znatelně vypnutější a výraznější vůně na pleti neobtěžuje.


Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujala Vás limitka?
Budete něco pořizovat?

16 komentářů:

  1. Ahoj, tato limitka se opravdu povedla, hodně mě zaujal sprchový gel. Musím to zajít očichat. ☺ Krásný den přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, já jsem nevěděla, že děti můžou používat HA! Ale možná takhle v tom menším asi jo. Jinak já od Manufaktury nikdy nic neměla. Ale hrozně se mi líbí ty obaly :D. Nejradši bych to měla jen na výstavce :D.

    Jinak, co se týká hydratace, tak já jsem teď jak sušenka! Musela jsem udělat objednávku na Ziaja a ještě jsem objednala nějaký hydratační masky od Revolution Skincare, které měly dobré hodnocení, protože jinak bych se asi rozpadla. Nevím, čím to je, přitom docela piju :(.

    Verča ze Ztracena v Praze | NOVÝ BYT, CO TEĎ? ZMĚNA JAK BLÁZEN! | BYDLENÍ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To netuším, já osobně bych to použila jen v případě nouze, jinak by mě to ani nenapadlo.

      Vymazat
  3. Lákala by mě úplně celá kolekce, musím se zastavit aspoň očichat a jak se znám, tak si i něco odnesu, to bych nebyla já:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě takhle limitka moc nezaujala. Vlastně jsem se zatím obešla bez všech, žádná mě ještě nezaujala natolik, abych obětovala peníze a tu hromadu kosmetiky co mám doma :D
    Já od Manufaktury moc produktů neměla, ale zatím suveréně mohu říct, že mi nejvíce voněl sprcháč z řady lípa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lípa voněla moc pěkně, mně sedla hodně i rebarbora :)

      Vymazat
  5. Nejdříve jsem si tu vůni nedokázala pořádně přestavit. Protože spojení jablka a mandle mi moc neladila, ale když jsem ji očichala.. panejo to je nádhera.. :) uplně na mě dýchl podzim a nedělní koláč od babičky.

    Z nákupního košíku

    OdpovědětVymazat
  6. Musí krásně vonět. :) Už bych konečně měla něco vyzkoušet. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle řada vypadá fakt dobře. Já toho od Manufaktury moc vyzkušeného, ale meruňkový sprcháč byl super...

    OdpovědětVymazat
  8. Ta vůně musí být úžasná. Brala bych všechny produkty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...