Vivaco - Šumivé koupelové bomby

Krásnou neděli!
Tenhle víkend je venku opravdu překrásné počasí, které svádí na nějakou tu procházku v podzimní přírodě. Včera na sluníčku bylo vyloženě horko, prostě nádhera, sluníčko a teplo mám ráda a hned má člověk lepší náladu a ten podzim si užívá.

Přesto období vany již nastalo. Jak v létě do vany nevlezu a preferuji pouze sprchu, tak teď už si zas válení se ve vaně s knížkou dopřávám a těším se na všechny ty voňavé blbosti do vany.


Rozhodně mě nejvíce baví různé soli a šumivky, takže jsem byla zvědavá na tohle bylinkové trio. V nabídce je ještě ovocná varianta. V tomto najdete vůni levadule, měsíčku a růže, což jsou bylinky, které mají působit pozitivně na všechny smysly, oživovat mysl a uvolňovat tělo po celém dni.

Šumivky jsou ručně vyráběné a hodně křehké. Každá je jednotlivě ještě zabalená v igelitu a určitě doporučuji rozdělávat rovnou nad vanou, protože stačí malinko a mají tendence se rozpadat a minimálně část se prostě začne sypat.

Ve vaně okamžitě krásně zašumí, ale trvá to jen pár vteřin a je po všem, zůstává už pak jen obarvená voda a pár plujících bylinek. Voní hodně decentně a spíše než bylinky, tak cítím takovou čistou, neutrální vůni. 

Nevysušují, oleje ve složení jsou lehce znát, ale samozřejmě suchá pokožka se určitě i tak bude muset namazat po vaně.

Máte rády šumivky?
Jaké doporučíte?

8 komentářů:

  1. Šumivky a všechny možné balistiky do koupele, to je moje, jedna z věcí, co mi podzim hodně zpříjemňuje je právě horká vana:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se sprchuju celý rok, do vany se nakládám jev v případě, že přijdu zmrzlá z výletu nebo na mne něco leze. Doma žádné blbůstky nemívám (což je mi v dané chvíli líto, ale pak zas vždycky zapomenu něco koupit).
    Tyhle šumivky vypadají hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem také dávala jen sprchu, vana mi přišla zdlouhavá a nudná :D

      Vymazat
  3. Od Vivaco jsem zkoušela akorát krém na ruce, ten byl fajn, ale jinak nic jsem nezkoušela. Mám raději soli do koupele než bomby, ale tyto vypadají fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bomby moc v lásce nemám, víc se mi líbí soli, nebo pěny. :) Ale vypadají dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...