Bylineo - Krém na pusy a micelární maska

Občas se k některým recenzím dostávám opravdu hodně se zpožděním, tady podle fotek můžete vidět, že článek měl vzniknout už někdy v létě, ale jak říkám, lepší pozdě, než-li vůbec.

O značce Bylineo jsem psala již několikrát, za mě je to opravdu kvalitní kosmetika, která funguje. Začala ji na mé doporučení používat i kamarádka a už nepoužívá téměř nic jiného. Rozhodně všemi deseti doporučuji pleťové krémy, ty jsou za mě top a krásně sedí i citlivé pleti, kterou zklidňují a pomáhají i s ekzémem.


Micelární maska
Jednu masku jsem už od Bylinea měla a to byl jediný produkt, který mi nesedl, moji suchou pleť hodně táhla a vysušovala, takže jsem byla dost zvědavá právě na micelární. Osobně preferuji rozhodně hydratační, ať už v podobě krémové masky, nebo plátýnka, ale zas mám za to, že nějaká čisticí není vůbec od věci, kor pokud se denně líčím, žiju ve městě atd.

V masce najdete například konopný, kukuřičný či růžový olej, extrakt ze šalvěje, mydlici lékařskou, pupečník asijský, ale i panthenol. Maska má z pleti odstranit denní únavu, dodat ji energii a uvolnit nečistoty z povrchu kůže. Je hydratační, protizánětlivá, zklidňující a detoxikační.

Maska je krásně lehoučká a na pleti působí velmi svěže. Nechává se působit 20 minut a poté se opláchne. Nijak mě na pleti neštípala, ani nedráždila. Pleť byla po použití jemná na dotek a věřím, že i vyčištěná, ale rozhodně ne hydratovaná. Takže na vyčištění třeba 1x týdně ano, ale pokud potřebuji dodat pleti výživu, rozzářit ji atd, tak v tom případě sáhnu po něčem jiném.



Krém na pusy
Ano, opravdu krém. Tohle je malé 5ml balení, ale v nabídce je již i větší 15ml. V krému najdete hromadu olejů jako je konopný, avokádový. Dále extrakt z měsíčku, rakytníku, bambucké a kakaové máslo a spoustu dalších olejů a extraktů.

Krém má hydratovat, zvláčňovat, chránit rty před vnějšími vlivy, před popraskáním a vysušením. A teď k té textuře, je to vážně krém, žádný balzám, takže zpočátku jsem byla trochu na rozpacích a nevěřila, že si sedneme. Jenže přišla alergie, kdy mi otékají rty, praskají koutky a rty ztrácejí i konturu, jak jsou v hrozném stavu a krém se stal zázrakem.

Tím, že je to krém, tak používám na noc, kdy napatlám nejen na rty, ale i na okolí. Stačilo použít dva večery po sobě a zmizely i tolik popraskané koutky, které šíleně jinak bolely. Je to neskutečně regenerační a vážně to pomáhá.

Jak ale píšu, není to balzám, ideální podle mě na noc, jelikož ta texturu se prostě roztejká a neudrží se pouze čiště na rtech. Pokud Vás trápí třeba v zimě ekzémy, směle do něj.



Zaujal Vás krém na pusy?
Jaké preferujete masky?

12 komentářů:

  1. Tak tá micelárna maska vyzerá veľmi zaujímavo, škoda, že až tak dobre nehydratuje..
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně v zimě mám vždy vysušené, až popraskané rty, ten krém na pusy by mě lákal:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hey dear! I loved your post and already followed you! I want invite you to visit and follow my blog if you want <3

    www.pimentamaisdoce.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já tuhle značku vůbec neznám, takže jsem si rozšířila obzory :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku sleduji na instagramu, ale ještě jsem od nich nic neměla. Ale rozhodně ji mám na seznamu až zredukuji zásoby (jestli někdy :D). Krém na pusy mě velmi zaujal, na noc musí být super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na pusy vypadá zajímavě, ale asi si vystačím s balzámy. Značku jsem ještě nezkoušela, ale vypadá dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...