Isana - Limitovaná edice Emotion

Hodně jsem přemýšlela, zda o této limitce vůbec psát, protože si úplně nemyslím, že byste ji sehnaly, pokud už se tak nestalo. Přijde mi, že ne v každé prodejně byla dostupná a pokud ano, tak hned zmizela. Mně ji sehnala známá, jinak bych byla bez šance.

Vlastně obecně řeším, zda nějakým limitkám věnovat článek, kolikrát se k nim dostanu trochu později, takže už není jisté, zda budou ještě dostupné. Na druhou stranu mi přijde škoda jim ten článek nevěnovat a také v tom mám ráda pořádek, vše zdokumentované :D

Pleťová maska
Maska obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera, které mají pleť revitalizovat a osvěžit. Maska je plátýnková, to plátýnko je docela tuhé a velké, takže je potřeba ho různě ohýbat a přizpůsobit, ale na to, že je poměrně tvrdé, tak se dobře přicucne a drží.

Vydržela jsem ovšem mít masku na pleti jen pár minut a raději jsem sundala, protože mě štípala a přišlo mi, že i tváře mám lehce červenější, takže jsem i opláchla a neriskovala. Mám ale citlivou pleť, takže věřím, že někomu sedne bez problému.


Tekuté mýdlo na ruce
Mýdla se mi teď doma docela nakupila, takže můžeme máchat ruce o sto šest. Snad v každé podobné limitce je teď nějaké voňavé a lákavé mýdlo. Ruce má zanechávat jemné, je vhodné pro každodenní použití a je veganské.

Mýdlo je fajn, taková klasika, která napění, umyje a zbytečně nevysušuje, ovšem ani nehydratuje. Vůně je dost specifická, jasmín a pomerančovníkem je květinově ovocná parfemace, překvapivě hodně sladká květinová a nedokážu se rozhodnout, zda mi sedí, vyloženě mi nevadí, ale ani z ní nejsem nadšená.

Krémový sprchový gel
Ještě že na ty sprcháče nejsem sama a díky tomu i tak nějak ty obří zásoby mizí a vyhazuji prázdný obal pravidelně. Nechápu tedy ten název krémový, protože je to klasický středně hutný gel, krémovou texturu v něm vážně nehledejte.

Dobře pění, pokožku nevysušuje, ale zároveň o ní nijak nepečuje. Má vonět po kokosu a mangu a ta vůně je dokonalá, ovšem já cítím úplně jasný ananas. Možná kombinace kokosu a manga dává dohromady ananas :D Kokos necítím ani trochu a podle mě to mango také není, prostě ananas.

Jemný tělový a pleťový krém
Na tenhle univerzální krém jsem slyšela spoustu chvály. Prý je super právě i na pleť, já ho kvůli složení na pleť vyzkoušet nemohla, ale obecně univerzální krémy nerada na pleť dávám, takže mi to ani tolik nevadí. Krém obsahuje aloe vera a vitamín E.

Je hodně lehoučký, má až takovou gelovou texturu, takže příjemný třeba na léto. Bohužel s těmi jásavými ohlasy se moc neztotožňuji. Na to, jak je lehký, tak se hrozně blbě vstřebává, i když ho použijete maličko, tak roztíráte sem a tam bílou vrstvu, která se ne a ne vsáknout, tohle mě strašně nebaví. Ta hydratace ale není špatná a hezky pokožku květinově provoní.

Stihly jste limitku?
Také zvířátkům těžko odoláváte?

14 komentářů:

  1. Já ji u nás v Rossmannu vůbec nepotkala a to jsem tam hodně často. Ale ráda jsem si o limitce aspoň přečetla, ty obaly se zvířátky jsou úžasné:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že článek o limitkách, i když už nejsou v prodeji, smysl má. Třeba někomu tvé zkušenosti pomohou rozhodnout se, jestli zakoupené produkty poslat dál nebo si je nechat k vlastní spotřebě (já bych třeba určitě poslala dál ten krém, protože krémy, které se hned nevstřebají, nemám ráda - taky mne nebaví rozpatlávat bílou vrstvu)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujimavé výrobky zatiaľ som počula len o pleťových maskách

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle limitku jsem u nás neviděla, ale kdybych ji viděla, asi bych neodolala. Určitě by mě nalákala už jen svými roztomilými obaly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Túto limitku som doteraz ani nezaregistrovala, ale vyzerá naozaj veľmi zaujímavo :) Škoda, že na masku ti pleť zareagovala zle :/
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Je to opravdu roztomilá limitka! Škoda, že ta maska pálila :/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, já mám limitky moc ráda. Tuto jsem v týdnu zahlédla v Rossmannu v Máji!! ☺

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...