Lush - Koupelová bomba a scrub na rty | Halloweenská a vánoční kolekce

Na instagramu pořád obdivuji ty nádherné koupelové bomby od Lush, které nejen že krásně vypadají, ale dělají i boží efekty ve vaně. Dlouho jsem Lush chtěla vyzkoušet a proto když byla možnost vyzkoušet nějaké kousky, byla jsem úplně nadšená a určitě budu muset do Lush někdy zajít.

Na vyzkoušení jsem dostala jednu bombu a peeling na rty. Jedná se o produkty z hallowenské a vánoční kolekce. Určitě na tyhle kolekce mrkněte, nebudete vědět, co dříve.



Koupelová bomba Bat Art
Tohle je fakt bomba, má tvar netopýra a je docela velká, takže mi bylo líto použít bombu celou na jednu vanu, takže jsem rozpůlila a i tak udělala nádherné obrazce ve vodě.

Šumí pomalu, ale za to efektivně, najdete v ní fialové, modré a růžové barvičky a poté zůstává voda temně fialová, téměř až do černa. Vůbec nejvíc mě bavilo to, že voda se třpytí, ty třpytky ve vodě jsou úplně boží, tuhle koupel jsem si neskutečně užívala.

Bomba voní kombinací bylinek a citrusů a několik hodin po koupeli je ještě cítit celá koupelna, nádhera.



Scrub na rty Candy Cane
Peeling na rty je za mě suer v případě, že Vás trápí suché rty a používáte matné rtěnky, které mají tendence zvýrazňovat šupinky. O rty je určitě třeba pečovat, aby byly šťavnaté a pěkné na pohled.

Tenhle scrub je doslova k sežrání, po promasírování rtů ho můžete slíznout a i kdyby jste nemohly, tak věřím, že neodoláte. Základem je krupicový cukr, jojobový olej, bambucké máslo, jemná mořská sůl a silice z máty peprné. 

Na první čichnutí voní jak žvýkačky, mňam, pak se v tom rozleží ta máta a voní to jako název peelingu, candy cane, což jsou takové ty lízátkové hůlky.



Moc děkuji Lush za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Lush?
Používáte peelingy na rty?

18 komentářů:

  1. Peeling som pár krat si robila len taky domáci a tento vypada úžasne

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling na rty mám ten od Labella v tyčince, ale moc by mě lákal i tento, už jen díky tomu názvu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem koupila k Vánocům pro mou malou neteřinku právě tyto bombičky do vody. Vlastně i takové sopky a koule s překvapením. Jsem zvědavá, jak se jí to bude líbit :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Obojí bych moc ráda zkusila. Jejich bomby do koupele mě lákají už delší dobu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si na blbůstky do vany nepotrpím, protože se v podstatě jen sprchuju, ale tohle vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si sice peeling na rty dělám sama doma, ale u tohoto mě zaujala vůně. Musí být super. Od Lush bych taky chtěla něco vyzkoušet.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Já ještě toho moc nezkoušela, ale měla jsem šampon a ten byl docela fajn. :) peeling na rty se i líbí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Peelingy na pery úplne milujem. Momentálne mám od Jeffreeho Stara <3 A je geniálny! :) Ale až pôjdem najbližšie do Prahy, určite dám šancu aj tomu od Lushu, pretože ich bomby mám veľmi rada :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku bych taky hrozně ráda už vyzkoušela. Jejich bomby vypadají naprosto fantasticky. Bohužel (nebo bohudík :D ) u nás nikde Lush není :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...