Mix recenzí - Dermacol, M.Lady, Treaclemoon, Rituals

Dlouho tu tenhle mix recenzí nebyl, já ho tedy plánovala před několika měsíci, ale nakonec jsem určité produkty dala zas do jiného článku a mix jsem tedy neměla čím zaplnit. V poslední době mám doma spoustu limitek, které se snažím používat přednostně, abych o nich stihla napsat a jednotlivé kousky pak furt leží a čekají na svůj čas.

Už dlouho mám i v plánu článek o sprcháčích, ale jak říkám, pak se mi do ruky dostanou limitky a ostatní sprcháče opět čekají, já totiž nesnáším mít otevřeno x produktů najednou, takže rozhodně nehrozí, že na vaně bude deset sprchových gelů, které zrovna potřebuji ozkoušet.

Dermacol sprchový gel Makadamiový lanýž
Aroma Ritual je klasika a mám tuhle řadu moc ráda, ty vůně jsou úžasné. Makadamiový lanýž je poměrně novinka a bože, tohle je naprosto dokonalá vůně a snad vůbec nejvoňavější sprcháč, co jsem kdy měla, ta vůně je úplně k sežrání.

Oříšková vůně čokoládových lanýžů, lehce připomínající Monte, miluji tu vůni. Jinak je sprcháč taková klasika, středně hutná konzistence, která moc dobře pění, nevysušuje, ale zároveň nemůžete čekat ani nějakou větší péči.




M.Lady gely na holení
Tuto značku koupíte v drogeriích Mueller v zahraničí, pokud na ní narazíte, tak určitě doporučuji. Gely se dají srovnat s Baleou a to jak cenou, tak i vlastnostmi. Mně osobně se dokonce vzhledově líbí více, ty obaly jsou rozkošné a limitky se často mění.

Gely i v malém množství vytvoří velmi bohatou pěnu, která na pokožku hezky přilne, nestejká a díky ní žiletka lépe klouže. Jediné mínus beru to, že ke konci už se gel hůře vymačkává, jde to pomalu a přitom ještě docela dost zbývá.
 

Treaclemoon koupelová sůl Dream Catcher
S touto značkou moc zkušeností nemám, měla jsem asi dva kousky a vůně mě úchvátily, takže rozhodně bych ráda do budoucna zkusila něco dalšího, i klidně další soli, to mě baví. Konkrétně tuhle variantu jsem už u nás nenašla, ale v zahraničí ještě dostupná je.

Je to kombinace fíků, granátového jablka a vanilky. Čekala jsem tedy ovocnou, sladkou parfemaci a právě vůně mě hodně zklamala. Je to totiž silnější až taková parfémová vůně, což úplně nevyhledávám. Vodu ale sůl krásně obarvila do temně fialové a při nasypání do vany vytvořila i pěnu, která ale hned spadla a zůstala jen lehká mléčná emulze. Oleje ve složení jsou pěkně cítit, pokožka byla příjemně vláčná.


Rituals mléčný sprej na opalování SPF50
Trošku ostudné dávat v listopadu recenzi na opalovák, ale dříve prostor úplně nebyl a zas to můžeme brát tak, že je to tip na další rok. Sprej obsahuje bílý čaj, vitamín E a ginkgo bilobu. 

SPF50 úplně nevyhledávám, ale na to, že se je to opravdu vysoký faktor, tak byl sprej lehoučký, dobře se roztíral bez toho, abyste táhly bílý film. Ihned se vsákl, nebyl mastný a příjemně voněl po zeleném čaji a lotosu. Střička funguje bez problému, má dobrý rozptyl i sílu.

Děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte některý produkt?
Jaké máte rády soli do koupele?

16 komentářů:

  1. Znám jen sprcháč od Dermacolu a ta vůně je tak úžasná:-) Dlouho pro mě byla jednička jejich Irská káva, ale tohle ji snad ještě předčí:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprcháč miluju, voní dokonale a překonal i moji oblíbenou irskou kávu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháč od Dermacolu mě hodně zaujal :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Konkrétní produkty neznám ani jeden. Od Dermacolu jsem měla sprcháč s jahodou a rebarborou a ten mi vůní vůbec nesedl, stejně jako jejich tělové mléko s jasmínem. Takže se jejich produktů trochu bojím (i když krém na ruce s vůní irské kávy celkem ušel). Soli do koupele nepoužívám - já se vlastně jen sprchuju...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahoda mi sedla hodně, ale je fakt, že já ty sladké vůně miluji :)

      Vymazat
  5. Nemám zkušenost s ani jedním produktem, ale ten sprchový gel může hezky vonět. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný produkt neznám, ale ten makadamový sprchový gel musí vonět božsky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Treaclemoon je moje srdcovka! Rozhodně doporučuji zkusit i jejich další produkty :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...