Nákupy a novinky za říjen 2020

Krásné pondělí!
Užily jste si halloweenský víkend či jste zašly na hřbitov, nebo se chystáte až dnes? Přede mnou je stále pokračující volno, v práci nejsem potřeba, zaběhnu spíše jen maximálně jednou týdně a to ani ne na celý den. Volno je ale super, homeoffice se mě netýká, takže opravdu čas jen pro sebe. Jen škoda, že se dá dojít maximálně pro kafe během procházky.

Novinky za září byly hodně skromné, pomalu nebylo co ukázat a já si říkala, že sem tam se podobný měsíc šikne, aspoň zásoby trochu prořídnou. Avšak říjen to vynahradil se vší parádou, mám tady toho hoooodně a to jak kosmetiky, tak i oblečení či svíček.

Kosmetika
Přišla mi spousta PR balíčků, které navíc byly bohaté, takže té kosmetiky je šíleně moc a přiznávám, že v tom momentálně nemám ani žádný řád a potřebuju v zásobách udělat pořádek a hlavně, spotřebovávat. Abych to nesváděla jen na PR, tak jsem i dost nakupovala a neodolala roztomilým limitkám.

V balíčku od arome.cz tentokrát byly snad ty vůbec nejpoužívanější produkty letošního roku, dezinfekční gely od Manufaktury. V nabídce jsou tři novinky ve velikosti do kabelky a rozhodně nejvíce jsem si oblíbila voňavý meruňkový. Nadšená jsem i ze sprcháče Nivea, který božsky voní a je strašně příjemný.  

Úplně nadšená jsem z balíčku od Lush, konečně možnost tuhle značku vyzkoušet a to rovnou tolik oblíbené bomby, to jsem našla v balíčku netopýří s názvem Bat Art a co rozhodně doporučuji, tak peeling na rty, který voní na žvýkačky a nejlepší je, že je jedlý, takže po aplikaci ho můžete slízat, mňam. 

Značka 7th Heaven má novou řadu masek s názvem 24 Hour Hydration, kde aktuálně najdete čtyři kousky. Masky jsou plátýnkové a určené tedy primárně pro citlivou a suchou pleť. Na masky jsem se moc těšila, ale bohužel kvůli složení můžu jen jednu, takže zbytek dám asi na vyzkoušení mamče, škoda.

Hipp jsem dostala od mamči, která občas podobnou kosmetiku dostane od známého. Tohle je pleťové mléko určené pro citlivou dětskou pokožku, složení není úplně zlý, jen nechápu přidanou parfemaci ve složení, ale ok, minimálně na tělo využiji. Lesk od Essence jsem brala asi za 40Kč ve výprodejovém stojanu DM.

Tahle rozkošná limitka je z Rossmanna od privátní značky Isana. Hodně blbě se shání, v podstatě nikde není. Mně ji koupila známá, která cíleně pro ni šla a nabídla, že mi ji koupí, což mě moc potěšilo, protože Rossmann vyloženě po cestě nemám a když jsem tam byla, tak limitku neměli. Zkouším a snad stihnu článek.

A ještě jedna roztomilost, tentokrát z DM od Balei, to je prostě úplně ňuňu. Vůně jsou hodně květinové a v drogeriích plné stojany, takže tuhle limitku byste měly sehnat úplně bez problému. Též bych ráda stihla článek. 

 
Svíčky
Pálím sice po celý rok, ale co si budeme nalhávat, ten podzim a zima mají v pálení větší kouzlo, když to ve tmě všude plápolá a voní. Velký výběr svíček mají v Kik, svíčky hezky voní, stojí pár korun a i krásně vypadají. Ke svíčkám jsem ještě brala dřevěné dekorace na focení.

Udělala jsem obrovskou objednávku na jasminkashop.cz. Na e-shopu je veliký výběr a docela i fajn akce, takže ve slevě jsem brala dvě velké velikonoční svíce a pak spoustu votivek, mimojiné i vánoční novinky. Jsou to všechno vlastně celé kolekce, takže budou opět články. Vonné kuličky byly dárek. Tohle je úplný ráj.

Tyhle dvě krásky jsem sehnala na facebooku na svíčkovém bazaru a mám z nich obrovskou radost. Svíčky nejsou určené pro český trh, takže bohužel k nám se nedostanou. Miluji ty etikety, hlavně lamu a asi snad ani nebudu pálit, je mi až líto. 

 
Oblečení
Přišla mi nabídka z trenyrkarna.cz, která mě moc mile potěšila. E-shop znám, má v nabídce spoustu spodního prádla, hlavně tedy trenky a to jak pro muže, tak i pro ženy. Já si vybrala právě tolik oblíbené trenky a to rovnou od dvou známých značek - Styx a Elka. K trenkám jsem přihodila ještě veselé ponožky Dedoles. 

Ještě než se všechno zavřelo, tak jsem stihla mrknout po obchodech, kde jsem chtěla hlavně zimní kabátek, ale opět předem prohraný boj, prostě ty, co mám ráda, se už vůbec neprodávají...V New Yorkeru jsem ale musela vzít svetr s corgim a jak říkám, teď už jen toho hafana. Překvapilo mě C&A, většinou ho jen proběhnu a nic a tentokrát hezké kousky, navíc ve výprodeji kolem stovky.
 
Kde kupujete svíčky?
Co hezkého jste si koupily?

12 komentářů:

  1. Ahoj, no krása, ani nevím kde dřív začít. Asi nejvíc mě oslovily svíčky YC z FB, parádní úlovky! ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi úplně všechno, asi nejvíc svíčky, které k podzimu patří a utrácím za ně teď skoro stejně jako za kosmetiku:-) A pak limitka Isana, tu vidím poprvé, u nás jsem ji vůbec neviděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta limitka je buď hned vyprodaná, nebo ji vůbec nemají.

      Vymazat
  3. Já nekoupila v říjnu v podstatě nic - týden jsme byli v Krušných horách a pak rovnou na home office (který je u mne dost mazec - třeba dneska jsem vstávala od pracovního PC v sedm večer a to jsem ho zapínala ráno po osmé), takže jsem skoro nikde nebyla, no a pak stejně zavřeli úplně všechno.
    A oblečení stejně žádné nepotřebuju, když dny trávím v domácích tříčtvrťákách a volném triku. A ani se nemaluju....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To pracuješ doma poctivě, věřím, že pro někoho je ten HO náročnější.

      Vymazat
  4. Peťo, ty jsi fakt blázen! Já abych vše spotřebovala, tak už si asi rok nic nekupuji a ty vesele nakupuješ dál, takhle to v životě nespotřebuješ :D
    Jinak nejvíce mě zaujal balíček od Indulony (závidím) a taky ty svíčky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo a mně nepřijde, že té kosmetiky kupuji tolik, většinou jen nějakou tu limitku a větší hromádky pak tvoří převážně PR balíčky a dárečky :D

      Vymazat
  5. Skvělé novinky. Já teď moc nenakupuju, protože všechno zatím mám. A svíčky kupuju na eshopu Yankee Candle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přímo na jejich e-shopu jsem nenakupovala dlouho, přijde mi, že ta jasminka má více sortimentu.

      Vymazat
  6. Tak to je dokonalost, tolik produktů. :) Už teď se těším na všechny recenze. :) Já si nedávno koupila vosky a votivky na eshopu Yankee Candle. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...