Random aneb říjen 2020

Random za říjen bude ještě docela dost bohatý a za listopad už si ukážeme možná tak pyžamo, postel a bačkory. Asi bych úplně neměla hlásit, jak jsem kávičkovala a procházela se po Praze, ale je tomu tak, i jsem si doma vyslechla, jak jsem najednou docela sociální :D

Od půlka října jsem doma a i díky tomu, že mám čas a dalším homeofficům, jsem se po letech byla dokonce několikrát projít po Praze, na Karlově mostě jsem nebyla ani nepamatuji a protože furt je hezké počasí, tak musím říct, že ten podzim je v této podobě nádherný.

Už teda zbytečně nikde netrajdám, ale zas si řekněme, že dojít si pro kafe, pro něco k jídlu a podpořit oblíbené podniky, není nic špatného, naopak. A než lézt hned do MHD, tak samozřejmě procházka je také vítaná.

Objevila jsem novou kavárničku Don Bakery ve Zborovské. Je to poměrně nový podnik, maličký, útulný a jen těžko si vybrat jeden dortík, mňam, vyhlášené jsou cheesecaky. Pokud znáte kavárnu The Miners, tak doporučuji laté se slaným karamel, to je taková dobrota, bože, ale počítejte s tím, že si docela připlatíte. V Donut Shopu zas mají tradiční dýňové a též moc povedené, tak akorát sladké. Byli jsme i v nové kavárně Ty kávo na Andělu, teda byli, pouze u okýnka a káva byla opravdu dobrá, takže věřím, že se tam ještě vrátím.

S Kačí a Veru v Cacao Prague

Podzim / Kaštany / Slaný karamel

Kytička / Donuter / Don Bakery

Nádherné vlasy z Hair by Martina

Tortily / Bobeš / Lilie

Houbová omáčka / Nehty / Stálo mě to spoustu mňamek :D

Opět slaný karamel v The Miners / Volno začalo / Kaštany

Karlův most

Kavárna Ty kávo / Artic Bakehouse / Noční Praha

Kinského zahrada, škoda kostelíku

Milujete květiny? / Snídaně / Když se nechce vařit

Krásná sobota

Sobotní procházka / Pistáciový větrník

Zahrada

Zahrada / Chlebíčky na oslavu / Láska

Sváteční den / Je třeba si ten život osladit

 Happy Halloween
 

Jaký byl Váš říjen?
Jak prožíváte aktuální situaci?

6 komentářů:

  1. I přesto, že začala určitá omezení a postupně začalo přitvrzovat, zažila jsi toho spoustu. Moc pěkné fotky a ten slaný karamel by mě lákal. :) Jinak mně už procházky nějak nebaví, chybí mi obchody, scházení s přáteli a hlavně cestování bez přemýšlení o tom, kam člověk může a jak ať už tady, či do ciziny.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi to chybí, dát si skleničku, sednout si s holkama na kafe, vyrazit někam...

      Vymazat
  2. Já jedu v režimu home office a práce mám spoustu, takže jsem vlastně furt doma. Snažím se aspoň přes poledne, když je venku pěkně, vypadnout na chvíli na procházku, ale ne každý den se zadaří. Ale ještě před lockdownem jsme stihli týden dovolené v Krušných horách a docela jsme si to užili.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že home office musí být kolikrát náročný.

      Vymazat
  3. Tohle je přesně to, co mi u nás na vesnici chybí. Zajít si jen tak někam pro jídlo nebo kávu. Tady si vše člověk musí udělat doma, protože na vesnici se něco takového nevede :D
    Jinak já v říjnu byla v karanténě a jinak byla pořád v práci. A listopad nebude o nic lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z Modřan a pro dobrou kávu si tu taky nezajdu :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...