Soaphoria - Šumivé bomby do koupele

Období vany je již v plném proudu, zatímco v létě preferuji jednoznačně sprchu, což tedy i během roku, tak ale v chladnějším období si ráda zalehnu s knížkou do vany. Ovšem obyč voda mě nebaví a chce to něco voňavého, co koupel oživí. 

Tím, že jsem už snad přes měsíc doma, tak na vanu mám čas a všemožné blbiny mi pomalu mizí a snižují se i moje letité zásoby. Nějakou dobu se mi doma válely šumivky od Soaphorie, což je přírodní slovenská kosmetika.


Šumivé bomby obsahují meruňkový a olivový olej, přírodní silice a další aktivní látky, záleží pak na verzi šumivky. Naopak jsou bez silikonů, živočišných tuků, parabenů atd. 

Pokud máte rády květinové vůně, tak Vás určitě zaujme Romantická růže, která voní autenticky a po rozpuštění zůstávají ve vodě menší plátky růží. Krásně voní Citrusová bomba, která je kyselá a tím pádem příjemně osvěžující.

Slaďoučký med voněl před použitím hezky, ale jakmile jsem ho dala do vody, tak jsem necítila vůbec nic. Navíc se blbě rozpouštěl a spousta toho zůstala po okrajích vody, takže jsem pak musela drhnout celou vanu. 

Mléčné potěšení voní hodně jemně, taková neutrální vůně a šumivka se vůbec nechtěla rozpouštět, prostě držela :D Celkově si ale myslím, že co šumivka, to originál a každá může reagovat trochu jinak. Přece jen je to přírodní a hlavně ručně dělaná kosmetika.

Šumivky jistě ocení mazací lenoši, díky olejům zanechávají šumivky pokožku hodně vláčnou a promaštěnou. Ty oleje jsou vážně dost cítit, vana je po nich mastná a docela i klouže, takže výživa fakt super. Mají 85g a stojí kolem 50Kč.


Znáte Soaphoriu?
Zkoušely jste něco?

22 komentářů:

  1. Od Sophorie som skúšala iba tieto bomby do kúpeľa a voňali skvelo!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Chcem vyskúšať hlavne bombičky do kupeľa

    OdpovědětVymazat
  3. Od Soaphorie jsem měla krémový deodorant a byl skvělý, moc mě tahle značka zaujala:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle šumivky jsem kdysi měla a byly super. Kupovala jsem je na dovolenou, kde jsme měli ubytování s vanou. :-D
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já naprosto miluji bomby do koupele :) Ale od tyto kosmetické značky jsem ještě nic neměla.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že vůně nebyla tak výrazná, ale jinak vypadají dobře :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem je nezkoušela, ale vypadají dobře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Já šumivky nepoužívám vůbec. Jednak se v 99 % sprchuju a jednak nesnáším mytí mastné vany :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dřív jsme značku hodně používala, ale poslední dobou mám tak velké zásoby, že se málokdy ke značkám z dřívějška vracím. Tyto šumivky jsme také měla, jen už si nevzpomenu, jakou vůni :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Šumivé bomby kupuju, alejinou značku, o této čtu poprvé :)

    OdpovědětVymazat
  11. Značku znám, ale produkt od nich jsem zkoušela jen jeden. Teď mám ale doma jejich vánoční sůl do koupele a slibuji si od ní hodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že bude super, budu se těšit na recenzi :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...