Spotřebováno za říjen 2020

Potřebovala bych spotřebovávat tak dvojnásobnou rychlostí, abych tu mega zásobu zredukovala, přesto říjnová spotřeba není zas vůbec špatná, i když je pravda, že tentokrát číslo navýšily opět jednorázové kousky a štětce.

Jinak tu mám opět od všeho něco, to je asi vůbec nejlepší, vše mizí tak nějak přirozeně, postupně. Takže uvidíte kosmetiku od sprcháče až po pleťovku a povedlo se mi zas dodělat korektor, hurá. Já totiž půl roku vůbec nepoužívám make-up (slzím a k tomu roušky) a sahám pouze po korektorech, které jsem dříve nepoužívala a tím pádem se mi doma nahromadily.

1. Balea sprchový gel White Chocolate (Recenze) - Bílou čokoládu mám moc ráda a vyhledávám ji jak v dobrotách, tak i v kosmetice. Sprcháč voněl božsky, překrásná vůně, kterou jsem si zamilovala a sprcháč prostě klasika od Balei.
Koupila bych znovu: ANO

2. Balea tělová emulze Vanilka & pražené mandle (Recenze) - Já ty emulze od Balei mám docela ráda, hydratují poměrně fajn, na takové to běžné namazání úplně postačí. Bylo důležité ale korigovat množství, při větším se emulze nechtěla vůbec vsáknout. Emulze krásně voněla po mandlích a vanilce.
Koupila bych znovu: ANO

3. Bylineo mýdlo na holení (Recenze) - Překvapivě příjemný produkt, je to opravdu mýdlo a ne hustý gel, ale zbytečně nikde nestejká, je super i na citlivá třísla, neštípe, nepálí a prý v pohodě i na tvář na vousy.
Koupila bych znovu: ANO

4. Balea sprchový peeling Cukrová vata (Recenze) - Ta vůně, dokonalost, miluji tyhle parfemace. Částečky jsou jemnější, takže spíše pro někoho, kdo preferuje jemný peeling. Během peelingování se rozpouštějí a po použití je pokožka hezky jemná.
Koupila bych znovu: ANO

5. Treaclemoon koupelová sůl The Dream Catcher (Recenze) - Sůl nádherně obarvila vodu do tmavě fialové barvy. Mně jen nesedla tolik vůně, čekala jsem ovocnou a ono to hodně připomínalo silný parfém.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

6. Vivaco šumivé koupelové bomby (Recenze) - Tyhle šumivky mě moc nezaujaly. Ihned vyšuměly a spíše než po bylinkch, tak voněly neutrálně, čistě.
Koupila bych znovu: NE

7. Manufaktura denní pleťový krém Sedmikráska (Recenze) - Manufaktura mi na pleť sedí a krém nebyl výjimkou. Krém byl lehoučký, přesto měl spíše mastnější texturu, která se ale dobře roztírala, ihned se vsákla a pleť byla krásně hydratovaná, vyživená a zklidněná.
Koupila bych znovu: ANO

8. Alverde krém na ruce s bio růží (Recenze) - Vlastnostmi byl tenhle krém dokonalý, hutný, dobře vstřebatelný a bezvadně vyživující. Ale nesedla mi vůně, já tu růžovou vůni nemusím a tohle byla opravdu typická vůně růží.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

9. Sebamed intimní mycí emulze (Recenze) - Příjemná emulze, nepálí, neštípe, nijak nedráždí a jeden z mála produktů v této kategorii, který mi naprosto sedl.
Koupila bych znovu: ANO

10. Yves Rocher čisticí maska na vlasy (Recenze) - Používala se jako první krok. Za mě super v případě používání suchých šamponů a jiných stylingových přípravků.
Koupila bych znovu: ANO

11. Essence štetec na obličej Girl Squad (Recenze) - Essence štětce mám ráda, tenhle byl vhodný na všechny pudrové produkty. Já používala tak různě, buď na pudr, nebo na tvářenku a fungoval dobře, jednalo se o limitku.
Koupila bych znovu: ANO

12. Essence rozjasňující korektor Get Picture Ready! (Recenze) - Korektor byl pěkně hutný, krémový a krytí spíše takové střední. Na pupínky by asi úplně nestačil, ale kruhy pod očima mi pěkně zakryl a nezvýrazňoval suchá místa.
Koupila bych znovu: ANO

13. Houbička - Tohle byla no name houbička z ebay, připomínající Beauty Blender. Stála pár korun a v pohodě mi posloužila, používala jsem hlavně na korektor.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká je Vaše spotřeba?
Jak dlouho Vám tak vydrží štětce?

10 komentářů:

  1. Ešte som si v drogerke nevšimla Balea sprchový gél s vôňou bielej čokolády, ale ako tam nabudúce pôjdem, musím ho pohľadať,
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá čokoláda je někdy z jara, ale myslím, že ještě nedávno jsem ji viděla.

      Vymazat
  2. Měla jsem produkty od Baley, sprcháč a tu tělovou emulzi teď používám. Balea mě baví, skupuji je ve velkém:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Štětce od Essence taky používám a jsou fajn. Celkově mám tuto značku moc ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tentokrát opět věci, které neznám - ani jednu. A svou spotřebu vidím tak na pět šest kousků - ještě jsem vlastně tu tašku, kam odkládám prázdné obaly neprozkoumala. A nafocené mám jen něco.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šest je také fajn, to je taková klasika produktů :)

      Vymazat
  5. Intim gel od Sebamed miluji, moc mi vyhovuje. Ostatní produkty jsem nezkoušela :)
    Kadopádně na to, kolik bylo novinek, tak je dost málo úbytků :D Měla by ses snažit víc! :D :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...