Trenyrkarna.cz - Nejen zábavné trenýrky

Krásný den!
Dnes si dáme článek trošku z jiného soudku, žádná kosmetika, svíčky, ale oblečení, konkrétně spodní prádlo. Když mě oslovil e-shop trenyrkarna.cz, tak jsem byla z nabídky nadšená, e-shop a jeho nabídku znám, takže jsem hned začala hledat, co by se mi líbilo a že je opravdu těžké si vybrat.

Aktuálně najdete na e-shopu přes 45 značek a to jak českých, tak i zahraničních. Vybírat můžete nejen z pánského, ale i dámského spodního prádla a něco najdete i v dětském. Nejzajímavější jsou tedy samozřejmě trenky, ovšem mrknout můžete i na ponožky, plavky a i klasičtější oblečení.



Já měla docela jasno v tom, na co se chci prioritně podívat. Jako první to byla čistě česká značka Styx, která vznikla v roce 1996 v hlavě dvou barmanů. Trenky bývají v nabídce jak s klasickou gumou, tak i se sportovní. Já jakožto nesportovec šla po klasické, která mi přijde elegantnější.

Vybrala jsem si komiksové trenky, které vznikly ve spolupráci s nadačním fondem Pink Bubble, který pomáhá mladým onkologickým pacientům. Určitě doporučuji konkrétně na tyhle trenky mrknout, jelikož celý zisk jde právě na nadační fond.




Druhá značka byla také jasná, Elka Underwear vznikla v roce 2008. Dbá na kvalitní materiály, udržitelnost a až 80% dodavatelů jsou lokální firmy. V nabídce kromě klasických trenek Vás jistě zaujmou i ty pro páry či pro rodiny. 

Výběr nebyl vůbec lehký, motivy jsou nádherné, od puntíků až po zvířátka, na to já zkrátka slyším. Nakonec jsem vzala jednorožce, ať žije dospělost :D Trenky jsou saténové, velmi příjemné. Pokud Vás Elka zaujala, tak spíše bych doporučila brát větší velikost. Já osobně nosím S a i když trenky sedí, nikde neškrtí a nepnou, i díky rozparku na nohavičce, tak by mi o číslo větší velikost nevadila, kor pokud je má člověk na spaní. Jsou rozhodně užší než Styx.



Ponožek není nikdy dost, miluji veselé ponožky a to Dedoles rozhodně jsou. Doma vlastně nemám žádné jednobarevné, pouze barevné, infantilní. Dedoles asi netřeba představovat, minimálně reklama s tancujícíma křečkama Vám neunikla.

Výběr ponožek je obrovský, líbí se mi, že v páru nejsou dvě stejné ponožky, ale pouze k sobě ladící, což je pecka. Ponožky jsou v rozmezí tak třech velikostí, s mojí popelčí nohou s těmihle velikostmi trošku bojuji, kolikrát nemám problémy vzít dětskou 31-34, protože ponožky bývají pružné a sedí mi více než větší do 38. 

Dedoles mám 35-38 a jsou mi s mojí 37 trošku větší, patu natáhnu až nad patu, ale není to nic, co by vyloženě vadilo. Ponožky jsou rozkošný, guma neškrtí a vypadají fakt skvěle. Pokud nemáte rádi vysoké, tak koukněte na kotníkové.


Moc děkuji e-shopu trenyrkarna.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rádi veselé ponožky?
A nosíte trenky na spaní?

14 komentářů:

  1. V ponožkách jsem konzerva - má akorát s hvězdičkami nebo proužky. A jedny se zebřím vzorem. Trenky na spaní nenosím vůbec, jsem nočnokošiláč :). Jen kdysi jsem měla saténovou letní soupravu na spaní - trenky s tílkem. Ale nepřesvědčila mne, abych si koupila další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi úplný opak, obyč ponožky nerada a košili vůbec nenosím :)

      Vymazat
  2. Vybrala sis skvěl kousky :) Veselé ponožky mám ráda, dokonce už mám nějaké koupené jako dárky k Vánocům :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám z trenyrkarny pyžamo pro sebe i manžela :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám trenýrky a používala jsem je hlavně přes léto na spaní. :) Jsou super.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala sis krásný kousky, já tam pořídila trenýrky pro přítele :)
    TIP NA E-SHOP #1: TRENÝRKÁRNA.CZ

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekný výber. Rozmýšľala som, že by som nám s priateľom kúpila rovnaké trenky a možno by to bolo aj pekné na Vianoce.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Jé, to je boží a spolupráci lehce závidím. My s přítelem na e-shopu nakupujeme poměrně často, hlavně tedy boxerky a tanga :)
    Kraťasy od Elka máme doma taky, ale ty jsou z oficiálního e-shopu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...