Yankee Candle - Magical Christmas Morning | Vánoční kolekce 2020

Krásnou první adventní neděli!
Čtyři neděle do Vánoc, šílený. Máte už všechny dárky? Já s nákupem teprve začala a mám spíše jen sem tam nějakou blbost a když vidím, jak už lidi dokonce dárky balí, začíná mě to stresovat :D

Nedávno jsem dělala větší objednávku svíček a vosků, kde jsem samozřejmě nevynechala ani nové vůně pro letošní Vánoce. Seženete pouze svíce a votivky, vosky nejsou. Já votivky pálím tedy jako běžný vosk, dávám do aromky, protože votivky jinak necítím.


Holiday Hearth - sváteční krb
Popis: Přátelské setkání u vánočně ozdobeného krbu...hřejivá chvíle s vůní koření a sladkostí je kouzelnou oslavou svátečních tradic.

Tohle je za mě typická vánoční vůně plná koření, nádhera. Osobně v ní cítím nejvíce skořici, čisté skořicové svíčky nevyhledávám kvůli alergii, často mi z nich bývá špatně, ale jelikož tady je s dalšími parfemacemi, tak mi nevadí a celkově je ta vůně jemnější než čistá skořice, zjemněná vanilkou. Velmi příjemná vůně, která sedne všem milovníkům Vánoc.


Surprise Snowfall - Sněhové překvapení
Popis: Vířící bělostné sněhové vločky za mrazivého zimního rána evokuje svěží vůně verbeny, stříbrného smrku a zimního ovoce.

Čistá vůně plná dřevin a bylinek. Můžete cítit rozmarýn, mech, smrk, cedr a ač je to čistější vůně, tak ne takovým tím štiplavým způsobem. Bohužel vůně zklamání, za studena fajn vůně, ale po roztopení jsem necítila v podstatě nic, přijde mi, že ty bílé vůně jsou většinou riziko a necítím je.


Singing Carols - Zpívání koled
Popis: Harmonický akord ovoce, sváteční zeleně a koření inspiruje oblíbené vánoční koledy.

Opět spíše vůně, ve které jsou cítit různé dřeviny a koření. Musím ale říct, že je mi hodně příjemná, nečekaně. Krásně provoní větší prostory a i když ji opravdu vnímáte, tak to není typický bolehlav a troufám si tvrdit, že sedne většině lidí, taková neutrální parfemace.


Christmas Morning Punch - Ranní vánoční punč
Popis: Nádherná vůně červeného granátového jablka, jahod a brusinek...sváteční vůně, kterou si zamiluje celá rodina.

Další typická vůně a pokud nemáte rádi svíčky, které voní po cukroví a těstu, tak tohle by mohla být alternativa. Krásná sváteční vůně plná koření a vánočního ovoce. Je to šťavnatá parfemace, ale o Vánocích není pochyb.


Vanilla French Toast - Francouzský vanilkový toust
Popis: Lahodná vůně dozlatova pečeného francouzského toastu, pokapaného cukrovým sirupem...úžasně uklidňující.

Bože, tohle potřebuji v klasické svíci, to je dokonalost a já tu vůni miluji od prvního zapálení a vlastně i čichnutí. Pokud raději jemnější vůně, tak tohle nebude pro Vás, je to velký silák, který intentivně provoní celý byt a je mi jasné, že nebude pro všechny, ale já jsem z ní nadšená.

Zaujala Vás vánoční kolekce?
Jaké preferujete vůně?

10 komentářů:

  1. Mám votivku Holiday Hearth, Vanilla French Toast a Christmas Morning Punch, ty další se mi podle popisu nezdály jako něco, co úplně musím mít. Trochu mě zklamalo, že nebyly dostupné vosky, ale votivky taky pálím v aromalampě.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by se asi líbila ten punč a zpívání koled.
    Já jsem si teď pořídila v Lidlu svíčky ve skle za pár korun (necelý 30) a jsou překvapivě dobré. Trochu jsem se bála vanilky, že bude moc výrazná, ale je taky fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě moc mrzí, že nejsou i vosky těchto vůní, koupila bych si snad všechny :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Ta zpívání koled vypadá docela lákavě, vlastně to ony všechny. :) Škoda, že nejsou vosky, ale i tak bych si votivku pořídila.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Já letos poprvé koupila svíčky Yankee Candle mamce a babičce na Vánoce, voní naprosto fantasticky. Ráda mám ale i jejich vonné vosky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...