Indulona - Regenerační tělové mléko Měsíček

Indulona teď přišla s hromadou novinek, od krémů na ruce, až po tělové krémy či dezinfekce na ruce. Mně dorazil obří balík a určitě se k novinkám dostanu a napíšu o nich, ale dnes tu mám ještě starší kousek, kterým jsem se v poslední době mazala.

Indulona je podle mě taková klasika, která nezklame v žádném směru, všechny kousky jsou pěkně hydratační, příjemné a zkrátka funkční.

 
Mléko obsahuje vitamín E, olivový olej a je obohaceno o výtažek z měsíčku lékařského. Má pečovat o namáhanou a podrážděnou pokožku. Pokožku zklidňuje, regeneruje a má pomáhat i se začervenáním a povrchovými poraněními.

Tahle mléka mám strašně ráda, jsou tak neskutečně příjemná. Na mléko to má docela hutnou texturu, krásně se roztírá a na to, že to vážně není vyloženě lehoučký mazadlo, tak se okamžitě vstřebává a nezanechává žádný mastný film, jen dokonale vyživenou pokožku, která už na pohled vypadá lépe, je hydratovaná a zklidněná.

Za mě jedno z nejlepších tělových mazadel a je jedno, po které variantě sáhnete. Tohle nádherně a věrohodně voní po měsíčku, což je taková uklidňující vůně, která se na těle jemně drží.

Trápí Vás suchá pokožka?
Máte rády Indulonu?

14 komentářů:

  1. Na suchou pokožku trpím na chodidlech a lýtkách, protože v práci nosím kanady a nohy dostávají zabrat. Já od Indulony zkoušela jejich ikonické krémy na ruce, ale lákají mě i jiné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na suchou pokožku hodně trpím, halvně teď přes zimu. Od Indulony jsem ale ještě nic nezkoušela, přestože by mě tam lákalo tolik produktů.

    OdpovědětVymazat
  3. Indulona je fajn. Akorát mám vedle sebe jejich krém na ruce.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    suchá pokožka mě nyní hodně trápí, takže jsi mě dost nalákala. Po tělovém mléku se podívám, mažu se nyní každý den... Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz
    PS: zvu tě ke mně na blog, kde právě probíhá soutěž o kosmetický balíček:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím že jsem toto mléko kdysi měla, akorát v modré variantě :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mléko neznám, ale s měsíčkem jsem měla od Indulony krém na ruce a byla jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. Já momentálně leda tak trpím na suché ruce, už nevím co používat všechno hydratuje jen na chvíli. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...