L`Oréal - Elseve Color Vive pro barvené vlasy

Krásný den!
Již tento týden, za pár dní tu máme Vánoce. Původně jsem myslela, že tenhle týden už recenze vynechám a až ve čtvrtek Vám popřeji šťastné a veselé, ale protože ke konci měsíce a začátkem roku tu bude hromada statistik, tak si ještě nějaké ty restíky dáme.

Ve spotřebě se objeví nějaká ta vlasovka z řady Color Vive od L`Oréal a abych rovnou mohla obaly pak vyhodit, tak recenze bude právě o vlasové péči.

Šampon pro barvené vlasy
Šampon má během mytí pečovat o barvené vlasy, vyživovat je od kořínků ke konečkům, zabraňovat blednutí barvy a prodlužovat její zářivost. Vlasy mají být pružné, hebké, chráněné a hydratované. Obsahuje elixér z lněného semínka a UVA/UVB filtry.

Texturou a vlastnostmi je stejný, jako všechny ostatní šampony Elseve. Má řídkou texturu perleťové barvičky, vytváří opravdu hodně bohatou pěnu, takže není potřeba plýtvat. Z vlasů jde dobře opláchnout a krásně voní, mně ta Elseve parfemace je velmi příjemná a ve vlasech se dlouho drží.

Zpočátku se mi vlasy docela po něm mastily, nebo docela, zkrátka rychleji. Mně se obecně moc nemastí, pokud mi šampon vyhovuje, s tímhle jsem vydržela tři dny, kdy třetí den už to chtělo umýt, nebo použít suchý šampon, protože vlasy hodně zplihly. Ono se to po několika použitích srovnalo a vlasy byly hezky objemné, vzdušné, ale pak stačilo chvilku používat něco jiného a zas to bylo to samé od začátku. Špatný není a tři dny pěkné vlasy jsou určitě super, ale jsem zvyklá, že i ten třetí den jsou opravdu ok a tady to úplně ok už nebylo a vlasy se mi nelíbily.

Balzám pro barvené vlasy
I balzám intenzivně pečuje, chrání barvu před vnějšími vlivy, podporuje její zářivost. Vlasy má zanechávat hebké, snadno rozčesatelné, jemné a dokonce poskytuje vlasům i termoochranu.

Balzám je docela dost hutný, krásně se do vlasů aplikuje a vůbec nestejká, opláchnout jde také úplně v pohodě. Vlasy jsou po použití heboučké, nezatížené a jdou dobře rozčesat, avšak během dne se mi celkem dost cuchají.

Musím ale říct, že co se týče barvy, tak řada opravdu funguje. I po několika měsících od kadeřnice, mám barvu nádhernou, samozřejmě mám odrosty, ale v délkách je barva intenzivní, zářivá a furt na ní dostávám pochvalu.



Maska pro barvené vlasy
Maska slibuje to samé, co předchozí dva produkty. Bez masek se celkem obejdu, ale zas když je možnost a v řadě je i maska, tak se snažím sáhnout i po ní a vlasům dopřát i něco víc, než jen balzám.

Maska má krémovo-gelovou texturu, oproti balzámu je řidší, ale z vlasů nestejká. Při smývání jsou vlasy šíleně hrubé, což mě pokaždé hrozně překvapí, protože očekávám hladkost, ale jakmile po nich přejedete, tak to až vrže :D

Jakmile ale uschnou, tak jsou nádherně heboučké a to tak, že pomalu vypadávají ze skřipce, jak jsou hladké a jemňoučké. Narozdíl od balzámu se mi vlasy ani necuchají během dne, i přesto, že se mi motají do šály, tahám je uchem od kabelky...



Máte rády řadu Elseve?
Používáte vlasovku na barvené vlasy?

16 komentářů:

  1. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ale Elseve je docela fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    docela jsem si říkala, že až dodělám nasyslené zásoby vlasovky, že bych si zase nějakou kompletní řadu od Elseve mohla pořídit. Tato nevypadá špatně a zítra jdu konečně ke kadeřnici, takže zase budu mít nějakou normální barvu:-) Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také už to pomalu chce, odrosty jsou již velké :D

      Vymazat
  3. Elseve už jsem neměla dlouho. Ale šampon pro barvené vlasy používám - měla jsem Niveu a teď nedávno YR

    OdpovědětVymazat
  4. elseve mam rada, podle me sice zadny velky zazrak, ale ani neurazi:)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem nezkoušela, ale obecně produkty pro barvené vlasy moc nekupuji, protože ty co jsem v minulosti měla, tak se mi po nich vždy hrozně mastily vlasy.

    OdpovědětVymazat
  6. Elseve som párkrát doma mala a u mňa to bolo také, že neurazí - nenadchne :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, super řada pro máminy barvené vlasy. ☺♥
    Krásné a pohodové Vánoce Ti přeji. A někdy můžeme dát v centru kafe. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...