Nákupy a novinky za listopad 2020

Krásný 1. prosinec!
Vánoce už se opravdu blíží a já se snažím už sehnat dárky, hlavně různé drobnosti pro kamarádky, se kterými bych se měla vidět a nemám skoro nic, takže to musím začít nějak kompletovat. Už máme ale stromeček, o víkendu se zadařilo a výzdobu již jsem také vytáhla. Od včera téměř po dvou měsících zas pracuji a teda, to vstávání mi vážně nechybí, navíc do tmy a zimy. S tím se pojí i méně času, vše teď budu muset začít stíhat zas pouze o víkendu.

Co se týče novinek, tak mi toho nepřijde překvapivě tolik, až si říkám, zda jsem na něco nezapomněla, ale co si budem, málo toho také není. Předpokládám, že prosinec nebude také úplně pozadu, čekám ted balík ze Zalanda, kde jsem objevila hezké zimní kabátky, tak se modlím, aby mi byly.

Kosmetika
Většinu tvoří PR balíčky, dokonce už vánoční a také jsem navštívila DM, kam jsem šla pro nějaké limitky. Musím se ale pochválit, že se mi docela daří teď objednávat vážně dárky pro ostatní a sebe šidím :D 

Tradičně arome.cz, recenze jsou zatím pouze u arome na webu a na mém instagramu, určitě se ale objeví i zde na blogu. Nivea mi sedí dobře a super je i Rituals, co se týče účinků, bohužel s vůní si moc nerozumíme.

Milým překvapením pro mě byl vánoční balíček od Ryoru, který jsem vůbec nečekala, takže potěšil. Mimochodem, Ryor má každý rok spoustu vánočních kazet, navíc nestojí hodně a určitě doporučuji mrknout po šeříku, věřím, že potěší každou ženu.


Hned začátkem listopadu přišel dokonale laděný balíček od Yver Rocher s jejich novou vánoční kolekcí a to Půlnoční plody a Zimní jablko. Právě jablíčko voní božsky, jako štrůdl, nádherná vůně. Moc mě potěšily i drobnosti kolem jako svíčka, magnetky a pytel na záda.

Do DM jsem šla kvůli vánoční limitce Essence, bohužel i u nás docela vybraná, naštěstí rozjasňovač byl a voní nádherně kakaově, ještě bych ráda štětce, ale asi smůla. Také jsem vzala čoko masku od Balei a zimní limitku Fa, obal prodává no :D

Oblečení a ostatní
Dělala jsem objednávku na Sinsay, kde jsem nutně potřebovala vánoční triko s corgim :D Také jsem si vzala kabelku přes rameno, která je nádherná a docela i prostorná. Na zkoušku jsem zkusila braletku, moji první a ač za klasiku ji asi nevyměním, tak musím uznat, že vypadá na efekt nádherně. Jen mi nesedí číslování písmenky, brala jsem M, které je mi samozřejmě větší přes obvod, ale u S se zas bojím, aby nebyla malá přes prsa, určitě ale není moje poslední. 

Pak tu mám ještě drobnost v podobě kartáče na vlasy a houbiček na make-up. Též jsem vzala nějaké menší dárečky pro kamarádky. Určitě na Sinsay mrkněte, super je, že je zdarma poštovné.

Máte už vánoční dárky?
Děláte i sobě radost?

16 komentářů:

  1. Dělám radost hlavně sama sobě, až mě skoro děsí, jak málo dárků pro ostatní zatím mám:-D Braletka krásná, moc se mi líbí produkty Ryor, Nivea a Yves Rocher - tam se chystám omrknout právě jejich vánoční kolekci:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekné nákupy, už mám skoro všetky darčeky tak som rada

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka vypadá moc pěkně a ty zimní limitky taky - jak od YR, tak od Fa. Já skoro žádné dárky nemám a netuším, kdy nakoupím. Přes net vybírám nerada, hlavně oblečení si raději osahám... Ale do krámů, až otevřou, tak se mi taky moc nechce...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Letos si těžko vybrat no, mezi lidi, nebo riskovat net.

      Vymazat
  4. Skvělé věci. :) Popravdě dárky ještě moc nakoupené nemám :D mám jen tři dárky a ten zbytek musím objednat co nejdřív :D
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj pekné, krásna kozmetická nádielka. Nejaké produkty z vianočnej kolekcie YR mám aj ja a teda fakt sa im vydarili.

    OdpovědětVymazat
  6. Balíček od YR vypadá dobře! :)
    Ela

    OdpovědětVymazat
  7. O limitku Essence si budeš moct zasoutěžit u mě na instagramu :D Jinak letošní limitka od YR se mi hodně líbí, ale já naštěstí umím odolávat, takže až zredukuji zásoby můžu si něco nového koupit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...