Nákupy a novinky za prosinec 2020

Krásný poslední den v tomto roce!
O půlnoci budeme moci říci sbohem a doufat, že ten příští rok bude mnohem, mnohem lepší...

Protože je toho před námi hodně, tak rovnou dnes začnu novinkami za prosinec, ať zbytečně nezdržuju a statistiky sfouknu co nejdříve. Doufám, že jsem na nic nezapomněla, protože jsem si novinky nezapisovala. A na vánoční dárečky Vás rovnou odkážu sem, ty tu znovu ukazovat nebudu.

Kosmetika
Překvapivě toho není tolik, nebo mi aspoň nepřijde, že by to byla nějaká obří hromada. Přišly mi nějaké PR balíčky na testování, něco málo jsem pokoupila a nechybí ani dárečky.

Od arome.cz dorazila dárková kazeta krémů na ruce značky Manufaktura. Vypadá fakt krásně, takže věřím, že pokud jste dávali třeba někomu k Vánocům, jistě potěšila. Mně v balíčku potěšil hrneček, miluji hrnky, takže tohle byl vážně milý dárek za spolupráci. Vypadá teda jako plecháček, ale je keramický.

Naprosto boží balíček přišel od Astridu, za což moc děkuju. Astrid ty balíčky prostě umí, vždy jsou vymakané a do detailu promyšlené. Astrid má novou řadu Vitamin C, která obsahuje denní a noční krém, sérum a peeling. V balíčku byl navíc pomeranč, čaj, esenciální olejíček a marmeláda. Radost pohledět.

7th Heaven mi poslalo jejich nové masky Stardust, což jsou glitrové, slupovací masky. Moc se těším, až je vyzkouším, už jen pro ten efekt. Potřebuji teď dodělat nějaké starší kousky a plánuji recenzi na jejich hydratační řadu, ale pak se na ně hned vrhnu.

Měla jsem možnost vyzkoušet novou přírodní kosmetiku CareMedica z e-shopu obchodcinskemediciny.cz, která obsahuje vitální houby. Aktuálně testuji a dám vědět, jsem zatím spokojená. Na testování mi přišel noční krém a pleťová voda.

Dárečky od Ježíška, tentokrát se Ježíšek na kosmetiku moc nezaměřil, ale to vůbec nevadí. Od Kačí jsem dostala peeling YR a z čeho mi spadla brada, tak z Morphe paletky, která má překrásné odstíny. Od Veru tu mám rozkošnou šumivku se sobem a v práci jsem dostala SOS kit z letošní kolekce Sephora.

Moje menší nákupy. Masky jsem brala holkám k Vánocům, tak jsem rovnou přihodila i pro sebe. Moc od nich nečekám, spíše jen tu srandu. Yves Rocher byly dárečky k nákupu. Líbí se mi, že je pokaždé výběr hned z několika kousků, já brala tělový peeling a hydratační masku.

Mystery Bag z pinkpanda.cz byla zdarma také nad určitou částku. Já většinou na ten obsah nemám vůbec kliku. Tentokrát byl vyloženě vánoční a jako dárek od e-shopu by to potěšilo. Sama bych si ale nekoupila, produkty jsou přímo Pink Panda a vlastnostmi žádná sláva, plus teda řasenka pro mě neznámé značky.

Oblečení
V F&F byly nějaké slevy a svetřík mě hned zaujal. Tahle jemná meruňková barvička mi sedí, svetr je trošku větší, ale příjemně dlouhý a taaak pohodlný. Botičky kolem dvou stovek a protože mám s F&F docela dobrou zkušenost, tak jsem neváhala. Sehnala jsem obyč světlé džíny V New Yorkeru, to je vždy úspěch.

Nakupovala jsem na Zalandu, konečně jsem objevila kabátky tak nějak podle mého gusta. Mám ráda delší, jakoby panenkovské a takové se prostě už neprodávají. Já se na první pohled zamilovala do vínového, jenom se zavazuje a má balonové rukávy. Velikost teda veliká, mám XS a klidně bych o chlup menší snesla, zas jsem ale čekala, že po něm budu pomalu šlapat a délka mi přijde překvapivě v pohodě. Šedý bych také snesla lehce menší, ale tím, že se dá opět stáhnout páskem, tak to jde a dělá také pěknou postavu. A kecky za pár korun, já nenosím tenisky apod, ale říkala jsem si, že úplně jednoduché kecky se mi doma neztratí.

Dělali jste v prosinci radost i sobě?
Kde kupujete oblečení?

12 komentářů:

  1. Samé krásné věci, hlavně produkty Astrid-tahle jejich nová řada mě opravdu zaujala a 7th Heaven:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné novinky! Ty funny mask se mi moc líbí a zaujal mne balíček od Astrid! Produkty od Manufaktury miluji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já žádné oblečení nekupuju - nikam nechodím a na HO mi v 95% staí starší džíny a synova odložená trika, která jsou pro mne trochu over-size, takže max. pohodlná :). Jen na on-line meetingy sahám po něčem, co nosím běžně do práce, ale to mi bohatě stačí to, co už v šatníku mám. A ven chodím v mikině a trekové bundě :)
    Ta sada od Manufaktury vypadá dobře

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ten svetr, je krásný. :) Ale jsou moc pěkné i ty kabáty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo kabátky vypadají moc hezky, šedou barvu mám moc ráda, určitě ti sluší

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...