Vánoce 2020 | Co Ježíšek letos nadělil

Krásný den a vlastně poslední týden v tomto roce!
Doufám, že Vánoce proběhly podle Vašich představ, že byly v klídku a pohodě, strávili jste svátky se svými nejbližšími a samozřejmě našli i nějaký ten vysněný dáreček po stromečkem. Letos mi přijde, že to celé šíleně rychle uteklo, ani jsem nestihla vidět všechny svoje oblíbené pohádky :D, ale mám furt volno, takže si pohádky a cukroví hodlám ještě užít.

Články o dárcích jsou velmi oblíbené a čtené, takže Vás ani letos o tento článek neochudím. Pokud mě ale sledujete na instagramu, tak jste většinu už mohli vidět. Nějaké speciální přání jsem neměla, přeji si teď dražší položky, které si časem případně koupím sama, takže jsem vůbec nevěděla, co Ježíškovi napsat. Dostala jsem spoustu překvapení a nakonec i jedno konkrétní přání jsem si řekla.

Začnu dárečky, které jsem dostala od Kačí a Veru. Naštěstí jsme stihly předvánoční posezení, viděly jsme se po delší době a bylo to super. Pokecaly jsme, daly si svařáček a rozdaly Ježíška. Od Veru jsem dostala difuzér, rozkošnou bombu do koupele se sobem a vánoční ponožky, které jsou protiskluzové a jsou boží :D Kačí se zbláznila, spadla mi brada, když jsem otevřela Morphe paletku, to jsem vážně nečekala, navíc v krásným růžových odstínech.

Svíčková sbírka se mi rozrostla rovnou o dvě velké Yankee Candle. Jednorožce mám již z loňska, ale to vůbec nevadí, bylo mi líto ho pálit, tak teď aspoň budu mít do zásoby dalšího. Rainbow Cookie je krásná sušenková vůně, mňam. Pak tu mám poukázky do Luxoru, což je super a roztomilý je i SOS kit ze Sephory, ve kterém jsou vlhčené ubrousky na pleť, pilníčky, pinzeta a zrcátko se zvířecím motivem, který letos Sephora má.

Prý je čas, abych pomalu ve třiceti přečetla konečně Harry Pottera :D Tohle jsem vážně nečekala, takže knihy pobavily. Filmy miluji a ač čtu furt, tak Harry mě nějak míjel a popravdě, ani nelákal. Jsem sice fanoušek filmů, ale nejsem ten obr fanda, co musí mít Harryho na všem. Dostala jsem tedy krásné vydání, to nejhezčí za mě, tak jsem zvědavá, jak mě knihy pohltí.

Svetrů není nikdy dost. Ten dlouhý jsem obdivovala u mamči, má sice univerzální velikost, což znamená, že mně je větší, ale je taaak pohodlný, dlouhý a hrozně se mi líbí, takže mě pod stromkem potěšil. Horní červený je upnutější, takže bude fajn k sukním a ten spodní má tohle krajkové zdobení na zádech.

Nejsem na nějaké značkové kabelky, takže mě potěšila vtipná taška s lamou, miluji lamy a taška je veliká, takže toho do ní narvu spoustu. Dostala jsem od mamči teplé rukavice a nákrčník. Co jsem vůbec nečekala, tak botičky, které se mi maximálně trefily do vkusu. Výraznější prvek mám na botách moc ráda.

Vouchery, to se teď bude kávičkovat zadarmo :D Starbucks karta se dá dobíjet, takže i po vyčerpání můžu opět dobít a pak platit pouze tou, což je docela i praktické. The Miners mám u práce a mají tam moc dobré kafe, tam si chodím ráda. Poslední obálka obsahuje voucher na masáž do salonu Royal Jasmine Spa. Na masáži jsem nikdy nebyla, tak jsem zvědavá a moc se těším.

Jeden vtipný dárek...Loni jsem dostala hned několik věcí, které jsem během roku zvládla zničit. Letos to vyhrála lopatka. Já si s lopatkami zřejmě nerozumím. Jen letos jsem asi dvě omylem vyhodila, tři zlomila a to dokonce půjčené, takže jsem furt kupovala i někomu lopatky. Tu poslední jsem nedávno rozšlápla, takže jsem teď dostala plechovou :D

S kamarádkou se každý rok na Štědrý den scházíme hned ráno na kávičku a předání si dárečků. Ke všemu si dáváme vzájemně knížky, letos jsem dostala rovnou tři, které jsem měla na wishlistu. Sbírku funko pop mi doplní moje první Disney princezna a vidíte ten boží plecháček? Ten nemá chybu.

Co by to bylo za Vánoce bez nějakého toho kýče :D

Nakonec ze mě vypadlo, že bych si vlastně přála Face Roller. Mám hodně suchou a citlivou pleť, často kvůli alergii oteklou, oteklé oči a kruhy pod nimi, takže mě tahle péče zaujala. Dala jsem na výběr ze dvou kamenů, které se ke mně hodí a dostala jsem roller z růženínu, kamenu lásky. Už se těším, až pořádně vyzkouším a jaké budou výsledky.

Jaké byly Vaše Vánoce?
Co Vás pod stromkem potěšilo?

19 komentářů:

  1. Nádherné dárečky, nejvíc pobavila ta plechová lopatka:-) Mě nejvíc potěší všechno to co mám ráda, nevadí, že to dostávám každý rok, ale kosmetiky, knížek, bižuterie a svíček není nikdy dost:-) Jo a ještě ponožek, ty pod stromečkem být musí:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím, také ráda dostávám klidneto samé pokaždé :)

      Vymazat
  2. Spousta krásných dárečků.
    My strávili Vánoce taky v pohodě, pod stromečkem mne nejvíc potěšily knížky, peněženka a kalendář s fotkami z našich výletů

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné darečky:-)
    Mě letos nejvíce pobavilo samotné zavalení dárků pro mě manželem.....pokud si neviděla na mém IG Siraelxy tak mrkni na blog :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojda, mě nejvíce zaujaly šedivé rukavice, ty by se mi hodily!!! Krásný večer. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle články mám taky strašně ráda, taky takový chystám, jen ještě nevím kdy vyjde. Já letos dostala přesně to, co jsem chtěla. Žádné zbytečné dárky nebo něco co bych nevyužila. Největší radost jsem měla z parfému Boucheron :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné dárky jsi dostala. Hodně se mi líbí knihy Harry Potter. Tak snad se do nich začteš.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárky, já měla v podstatě letos yankee vánoce a kočičí vánoce :D Yankee miluju a samozřejmě jsem nemohla vynechat teď ani zimní výprodej na jejich stránkách. Problém je, že nakupuji nebo dostávám více, než stačím pálit :D Kamarádka na mě pořád na co mi jsou další, když jich mám tolik, ale je to závislost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také svíčky už nemám moc kam dát, přitom bych chtěla furt nové :D

      Vymazat
  8. Moc pěkné dárky, ty boty se mi moc líbí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavý článek.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...