Yves Rocher - Vánoční kolekce 2020

Na Vánoce u Yves Rocher se každý rok neskutečně těším, ty limitky jsou úžasné a pokaždé jsem hrozně zvědavá, s jakými vůněmi značka přijde. Stále u mě i po letech vede limitka, kde byla kombinace čokolády s malinou, pistácií atd, tu zatím nic nepřekonalo. 

Nové limitky jsou dvě a to Půlnoční plody a Zimní jablko. Třetí limitkou je Karité ve svátečním kabátku. Kolekce jsou plné zvířátek, což se mi strašně líbí, já na tyhle roztomilosti slyším. Kromě kosmetiky jsou součástí například i svíčky, magnetky či krásné obaly třeba i v podobě ptačí budky. Prostě nádherná.

Tekuté mýdlo na ruce Půlnoční plody
Půlnoční plody voní nakysle po červených bobulích a potěší všechny milovníky ovocných parfemací. Je to slaďoučká, ale zároveň lehce kyselá vůně. Za mě ne vyloženě vánoční, ale rozhodně povedená, voní příjemně.

Mýdla teď používáme více, než kdy jindy a určitě oceníme, když při tom neustálém máchání rukou nebude mýdlo vysušovat. Tohle nevysušuje a to ani při pravidelném používání. Pění, umyje a krásně provoní.

Tělový peeling Půlnoční plody
Obsahuje výtažek z brusinek a černého rybízu. Částečky jsou 100% rostlinného původu, jedná se o prášek z meruňkových jader. Peeling má zanechat pokožku jemnou, čistou a provoněnou.

Peeling má hutnější, gelovou texturu se spoustou drobných zrníček. Ta zrníčka jsou hodně jemňoučká, oproti nějakému cukrovému peelingu je to vážně jemné, sice zrníčka cítíte, ale rozhodně se nemusíte bát, že sedřou kůži. 

Já u tohoto peelingu mám pocit, že ho potřebuji strašně moc, ale pokud jste zvyklé na jemnější peelingy, tak budete spokojené. Pokožka je určitě jemnější a krásně provoněná.

Sprchový gel Zimní jablko
Bože, rozhodně nejvoňavější kosmetikou, co jsem letos měla, je kolekce Zimní jablko. Ta vůně, úplně mě na první čichnutí okouzlila a nemůžu se jí nabažit, to je taková nádhera. Je to kombinace vanilky a pečených jablek a voní to jako sladký štrúdl, mňam.

Obsahuje jablečnou vodu a skořicový olej. Sprcháč má hustší gelovou texturu, která i v malém množství parádně napění, dá se mimochodem použít i jako pěna do koupele. Umyje, pokožku vůbec nevysušuje a prostě ta vůně, to musíte zkusit.


Tělový peeling s karité
Karité peeling jsem dostala k Vánocům od Kačí, tak jsem si řekla, že ho sem také zařadím, když už ho mám doma. Karité je ve stálé nabídce, jen teď na Vánoce má limitovaný obal, takže něco pro sběratele.

Peeling tedy obsahuje bio bambucké máslo, které je má regenerační a hydratační účinky. Oproti Půlnočním plodům je tento peeling krémový, takže i více výživný a na zimu úplně ideální. Avšak zrníčka jsou také jemnější a vůně nevtíravá, taková příjemně teplá a máslová.

Parfemovaná svíčka Půlnoční plody
Musím přiznat, že svíčka a všechny ty drobnosti kolem, mě potěšily snad více než samotná kosmetika. Miluji svíčky, takže za další kousek do sbírky jsem moc ráda. Svíčka voní stejně nádherně jako již zmiňovaný peeling či mýdlo.

Voní ale hlavně za studena. Po zapálení je vůně cítit pouze v blízkém okolí a určitě neprovoní. Zklamaná ale nejsem, upřímně jsem ani moc nečekala, že by byla nějaký silák a udělá alespoň svým plamínkem atmosféru.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

Která vůně Vás zaujala více?
Potěšila by Vás kolekce jako dárek?

15 komentářů:

  1. Mě si hned získala ta jablíčková řada :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Z obou řad jsem si koupila krém na ruce. Vánoční kolekce YR je pro mě symbol Vánoc, aspoň něco si musím koupit každý rok a samozřejmě bych se nezlobila, kdybych něco z ní našla i pod stromečkem:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem věci z vánoční kolekce kupovala jako dárky, samotné mi nezbylo nic. Pořád ještě váhám, jestli něco pořídit - mám tu ještě nějakou miniaturu z kolekce loňské ... Strašně se mi líbí ty magnetky, chtěla jsem hlavně tu s veverkou (z pochopitelných důvodů, že :D), ale než jsem se rozhoupala, tak už na e-shopu v nabídce nebyly :(.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Pár produktů z těchto limitek jsem měla v adventním kalendáři a voní opravdu moc hezky. Škoda té svíčky, že nevoní trochu víc.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Letos se YR vánoční kolekce obzvlášť povedla :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle limitku se mi neskutečně líbí, ale bohužel kosmetiky plno, budu si muset počkat na další rok :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...