Balea - Pleťová textilní maska Chocolate Dream

Již několikrát jsem se ptala, zda má cenu vůbec psát o nějakých limitkách, o kterých nevím, zda jsou stále k sehnání a odpovědi byly vždy pozitivní, že určitě ano. Takže tu mám recenzi na pleťovou masku, kterou jsem na netu neviděla, ale v prodejnách možná ještě dostupná bude, jelikož často jsou tyhle limitky dlouho v prodeji.

Obecně mi masky Balea tolik nesedí, jak mám značku ráda, tak mi přijde, že masky nic moc nedělají. Ze všech, co jsem vyzkoušela, mi seděla možná jedna či dvě, jinak jsem neviděla rozdíl. Avšak téhle čokoládové krásce nešlo odolat.


Maska obsahuje výtažek z kakaa a mandlový olej, které mají pleti dodat intenzivní hydrataci. Co moc musím pochválit, tak plátýnko, které je perfektní. Je silnější, takže se netrhá, ale zároveň není tvrdé a nepříjemné. Co je nejlepší, tak jeho velikost, tohle je první plátýnko, které mi dokonale sedí, přesně na můj tvar obličeje. Nemusela jsem ho celé všemožně ohýbat a přizpůsobovat, navíc dobře drží a nepadá.

Osobně vůni čokolády v kosmetice nevyhledávám, ale jako milovníka jídla mě přece jen nenechají tyhle vůně vždy v klidu. Vůně je jemná, voní hezky po kakau, ale není to žádná protivná výrazná parfemace.

Po sundání masky byla pleť nádherně heboučká a vážně super hydratovaná. Tohle je asi nejlepší maska, co jsem kdy od Balei měla, ten rozdíl byl opravdu znatelný. Než se sérum vstřebá, tak nelepí a maska vůbec neštípala ani na mojí citlivé pleti.

Séra je v pytlíčku hodně, z plátýnka nestejká, ale v pytlíčku zůstává, takže je možné pak použít ještě samostatně, což mám ráda.

Zaujala Vás maska?
Sedí Vám masky Balea?

12 komentářů:

  1. Já masky moc nepoužívám, ale většina těch,které jsem od B. měla, mne nenadchla. Tahle vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Masky od Balei nekupuji, v minulosti jsem jich měla už víc a nikdy mě žádná nenadchla, ale tomuhle obalu a názvu nešlo odolat, hlavně když jsem čokoholik:D Doufám, že budu taky spokojená:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, dneska jsem byla zrovna v DMku, textilní masky příliš nevyhledávám, ale kvůli této vůni bych určitě udělala ráda výjimku, takže pokud ji ještě seženu, určitě si ji pořídím. Díky moc za prima tip. Hezký zbytek neděle, milá Péťo. ☺♥

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi přijde, že masky od Balea nic moc nedělají. Dlouho jsem tedy žádnou neměla, protože se snažím redukovat zásoby a taky se snažím nic moc nedokupovat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám naopak masky od Baley celkově moc ráda, většinou si tedy kupuju tu s bílý jílem a tu na problematickou pleť, ale i když jsem zkoušela jiné, tak mi také seděly :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Já s masky od Balea nemám problém, tahle vypadá pěkně svým balením. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...