CareMedica - Přírodní kosmetika s extrakty z vitálních hub

CareMedica je česká, přírodní certifikovaná kosmetika, která využívá suroviny šetrné k životnímu prostředí. Věří na jednoduchost, kvalitu, šetrnou péči. Kombinuje sílu vitálních hub a asijkých bylin. Každý produkt obsahuje několik účinných látek, které podporují přirozenou krásu.

Když se mi naskytla možnost tuto kosmetiku vyzkoušet, tak jsem vlastně vůbec neváhala. Na přírodní kosmetiku já slyším, kor co se týče péče o pleť, protože mojí citlivé pleti ta příroda vážně sedí. CareMedica se pyšní certifikátem CPK a samozřejmě není testovaná na zvířatech.



Pleťová voda
Kosmetika teda využívá výtažky z hub, v pleťové vodě najdete Reishi a Shiitake, díky čemuž má být pleť zklidněná, hydratovaná a rozjasněná. Též má eliminovat vznik drobných nedokonalostí a samozřejmě odstraňovat nečistoty a make-up.

Různé pleťové či květinové vody mám moc ráda a i tuhle jsem si oblíbila. Voda v podstatě nemá žádnou parfemaci, pěkně stáhne nečistoty či zbytky make-upu. Oceňuji, že se dá použít i na oči, ve kterých nepálí a neštípe ani na podrážděné pleti. Jen opravdu dočistí, osvěží a zklidní. O nějaké hydrataci úplně řeč být nemůže, ale to vlastně ani neočekávám.



Noční krém pro suchou a citlivou pleť

I v nočním krému najdete Reishi a Shiitake, vitální houby, které regenerují a hydratují. Dále se složení pyšní například mandlovým olejem, bambuckým máslem, včelím voskem, kokosovým olejem či zklidňujícím panthenolem.

Krém slibuje intenzivní výživu, zlepšení stavu pleti, zjemnění vrásek, zklidnění, eliminaci zarudnutí a vlastně snad vše, co si od krému můžete přát. Má středně hutnou texturu, není to nic těžkého, ale zároveň ani vyloženě lehoučkého. Dobře se roztírá a krásně se vstřebává, v podstatě ihned bez pocitu mastnoty či lepení.

Uživatelsky velmi příjemný krém. Jen teda zpočátku jsem bojovala lehce s parfemací, já v něm cítím ty houby. Nejsem milovník hub, ale dá se na vůni zvyknout a není to nic hrozného, jen je potřeba počítat s tím, že ty houby jsou z krému cítit. Co se týče účinků, tak velká spokojenost, pleť je v dobrém stavu, hydratovaná, bez suchých šupinek a během noci vždy i pěkně zregenerovaná a zklidněná



 

Moc děkuji e-shopu obchodcinskemediciny.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Slyšely jste už o značce?
Znáte účinky vitálních hub?

8 komentářů:

  1. O značce teda slyším prvně a o účincích vitálních hub také. Vůbec jsem netušila, že něco takového je. Nejvíc mě zaujala ta květová voda a jejich obaly, které jsou jednoduché, ale přesto krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je to pro mě novinka, o to více mě kosmetika zaujala :)

      Vymazat
  2. Taky tuhle značku neznám. Přiznám, že používám konvenční kosmetiku, moje pleť je poměrně odolná a snese toho hodně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moje bohužel už dávno není a přírodní ji sedí mnohem více.

      Vymazat
  3. Hodně zajímavý článek, produkty vůbec neznám, ale určitě jsem se ráda dozvěděla něco vic

    OdpovědětVymazat
  4. Taky pár produktů testuji a za mě je to docela fajn kosmetika, ikdyž ze začatku jsme s ní docela bojovala, ale teď je fajn. Ale žádný zázrak to není.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...