Dove - Regenerační olejové sérum na poškozené vlasy

Ač mám vlasy do pasu, tak žádnou zvláštní péči jim nevěnuji, i když udržuji určitou rutinu jako třeba nevynechat balzám či masku a hydratovat konečky, které bývají suché a občas maličko roztřepené. Samozřejmostí je zastřihávání, nic jiného stejně na roztřepené konce nepomůže, ale přesto myslím, že péče by se jim měla věnovat.

Značku Dove mám moc ráda, je mi sympatická a sprcháče jsou naprostá klasika. Tělová péče mi vyhovuje a používám ji ráda, u vlasovky to mám tak půl na půl, něco mi sedlo, něco vůbec ne. Co ale můžu rozhodně doporučit, tak je olejíček na vlasy Serum In-Oil Regenerate Nourishment.


Sérum je určeno pro vlasy, které jsou poškozené častým barvením, chemicky ošetřované či tepelně upravované. Vlasy má regenerovat, posilovat, vyživovat nejen na povrchu, ale i uvnitř. Zabraňuje třepení konečků, lámání a dodává vlasům zdravý vzhled, hebkost a lesk.

Obsahuje kokosový, palmový, slunečnicový a mandlový olej. Sérum je klasický olejíček, oproti jiným má hutnější texturu, takovou až sametovou, moc příjemnou. Vlasy vůbec nezatěžuje a ani ve větším množství je nemastí. Dávám do ručníkem vysušených vlasů a netvoří na nich žádnou neplechu.

Jak jsem psala výše, na roztřepené konečky pomůžou jen nůžky, ale pokud máte suché vlasy, tak je olejíček bezvadný, dokonale hydratuje. Vlasy jsou i na pohled hezčí, žádné suché konce. Lesknou se, jsou heboučké a pomáhá i lehce s rozčesáváním.

Pro mě je tohle vůbec nejlepší olejíček, který jsem kdy na vlasy používala a to používám něco na konečky už od puberty. Rozhodně doporučuji, tohle se Dove maximálně povedlo.

Používáte vlasovku Dove?
Co doporučíte za olejíček?

10 komentářů:

  1. Olejíček vypadá zajímavě, od Dove jsem nic na vlasy neměla, kupuji jen sprcháče a deodoranty.

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle olejíček jsem ještě neměla, ale líbil by se mi. Mám ráda vlasové oleje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Tento olejíček som mala a je vážne super. musím len súhlasiť.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nějaký olejíček na vlasy z dávného Glanz boxu (tuším, že je od Oriflame) a mám pocit, že vůbec neubývá. Mám ho tu určitě tak 3 roky a jsem v půlce... Ale je fakt, že po něm nesahám úplně pravidelně. Ten recenzovaný produkt od Dove jsem ještě nikde neviděla, takže díky za osvětu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dove je skvělá značka, ale tento olejíček jsem ještě neměla. Docela jsi mě na něj nalákala. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...