Nivea Care výživný krém

Univerzální produkty moc nevyhledávám. Tím, jak je to určeno na všechno, tak nikdy pořádně nevím, na co konkrétně danou věc použít. Raději prostě budu mít desítky lahviček, u kterých bude jasně patrné, na co jsou určené.

Z toho důvodu mi doma strašně dlouho ležel tenhle krém od Nivei, je to taková lehčí verze modré klasiky, o které bude mimochodem také někdy v budoucnu řeč. Docela se stydím, že jsem stále o ní nepsala, ale to je přesně ono, univerzální krém...


Krém má výživné složení s bambuckým máslem, které se má rychle vstřebávat a nezanechávat mastný film. Hydratuje a vyživuje po dobu 24 hodin a je vhodný na celé tělo.

Má středně hutnou texturu, není tak mastný jako klasická Nivea, ale zároveň ani tak lehoučký jako Soft verze, opravdu něco mezi tím. Krém je příjemně našlehaný a i když je znát, že je výživný a obsahuje oleje, tak nepůsobí těžce.

Já ho prvně používala na ruce, na nohy a zkoušela jsem i na obličej. Jelikož mám pleť dost citlivou, tak to, co je určeno na tělo, mi většinou na pleť nesmí. U tohoto krému jsem byla překvapená, že mi docela sedí a nakonec ho používám právě primárně na pleť.

Nedovedu si ho moc představit na mastnou a smíšenou pleť, i na mé suché chvilku nechává film a chviličku trvá, než se pořádně vsákne. Ale jak jsem psala, přesto není těžký a nepříjemný, naopak. Pleť je po něm nádherně heboučká a napapaná. Neštípe a nepálí ani na podrážděné pleti.

Za mě moc milé překvapení, kor třeba na cestování je to vážně univerzální záležitost, kterou můžu použít na cokoliv, i na pleť.

Máte rády univerzální prdukty?
Zkoušely jste Niveu?

12 komentářů:

  1. Tenhle krém jsem měla předloni na dovolené a na těch pár dní posloužil dobře, doma mám ale radši produkty zvlášť na ruce, tělo i obličej.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja používam dlhé roky nivea soft a nivea je famozná značka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ho měla a byla jsem s ním spokojená. Používala jsem ho i na pleť.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já si občas nějaký Nivea krém koupím, ale ne tu úplnou klasiku, ta je na mne moc těžká. Aktuálně mám třeba krémy s Q10. Nějaký podobný krém, jako máš ty, máme na chalupě (koupil ho manžel omylem - zadání bylo "krém na ruce" :D), ale ještě jsem ho nevyzkoušel

    OdpovědětVymazat
  5. Tento jsem neměla, mám krému momentálně dost. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Doma mám od Nivei dva krémy na pleť, ale kdy na ně dojde řada, to vážně netuším. Pleťové krémy jsou něco, co mi trvá fakt neskutečně dlouho spotřebovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě docela mizí, ale je fakt, že kolikrát mažu i během dne.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...