Pink Panda - Vánoční sprchový gel a krém na ruce

Krásný den!
Užily jste si víkend? Napadla nová porce sněhu a i v Praze je furt poměrně bílo. Před Vánoci jem dělala objednávku na pinkpanda.cz, kde zdarma k nákupu nad určitou částku byla Mystery Bag. Už jsem tam takhle objednávala několikrát a bohužel na ten obsah mám vždy smůlu, většinou mi vůbec nesedne.

Tentokrát byl hodně vánočně laděný a balíček obsahoval především produkty samotného e-shopu, které tedy můžete i běžně koupit. Dejme tomu, že jako dárek je to hezké a milé, ale koupit si produkty, tak jsem naštvaná, protože je to peklo.

Krém na ruce Red Winter Berry
Krém má intenzivně vyživovat, pečovat i o citlivou pokožku rukou, kterou má zanechávat hezčí a ruce na pohled upravenější. Slibuje rychlé vstřebávání a nemastný pocit.

Nachází se v kalíšku, do kterého musíte sahat, takže ideální spíše na doma na noční stolek, než do kabelky. Má hutnější texturu, která se dobře roztírá, pěkně se i vstřebá a nelepí, nezanechává mastný film. Voní nádherně, je to sladká, ale zároveň lehce nakyslá vůně lesních plodů. Ruce provoní na delší dobu, což chválím.

Co ale nefunguje, tak hydratace, krém nehydratuje ani trochu. Ruce můžu mazat klidně i pětkrát denně a stejně je mám úplně suché, hrubé.

Složení: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Ethylhexylglycerin, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Disodium EDTA, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Koupelový a sprchový gel Candy Crush Cane
Má intenzivně zvlhčovat, vyživovat a pokožku zanechávat hedvábně hladkou. Sprcháč vytváří pouze lehčí pěnu, takže jako pěna do koupele je to hodně slabé, tam moc parády nenadělá, jako sprcháč postačí.

Krásně voní, vůně je sladká a mentolová, přesně jako Candy Cane lízátka. Bohužel mám dojem, že právě ze sprcháče se mi udělala hrozná vyrážka. Najednou se mi úplně osypaly celé ruce a dekolt a poté to začalo lehce postupovat i na břicho a nohy. Jen co jsem přestala sprcháč používat, tak vyrážka mizela, takže viník zřejmě právě tento kousek.

Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Glycerin, PEG-7 Glyceryl, Cocoate, Disodium ETA, Laureth-4, Benzophenone-4, Polyguaternium-7, Panthenol, Tocopheryl Acatate, Lactic Acid, Fragaria Vesca (Strawberry) Fruit Extract, Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, CI T7200(D&C Red No 33), CI 16035 (FD & C Red No 40.)


Nakupujete na e-shopu?
Zkoušely jste jejich značku?

12 komentářů:

  1. Obaly jsou krásné, ale pokud jsou produkty tak strašné jak popisuješ, tak je to smutný. Ještě, že to byl jen dárek k nákupu.

    OdpovědětVymazat
  2. Balení povedená, věřím že vůně musí být takovy povedené, škoda, že jinak jsou to produkty celkem k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku teda vůbec neznám.. mám své osvědčené a i z tvé recenze nemám chuť experimentovat s jinými produkty.

    OdpovědětVymazat
  4. Nic jsem nezkoušela, ale obaly vypadají skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Obaly jsou krásné, jen škoda, že si stejně nedali záležet i na funkčnosti produktů :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že účinek je výrazně horší než balení a vůně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...