Vypáleno (6)

Krásnou sobotu!
Zima je v plném proudu a tím, že jsem furt doma, tak svíčková sezóna se u mě nezapře. Něco mi doma hoří po celý den, ať už kvůli vůni, tak i kvůli plamínku a atmosféře. Vyzkoušela jsem poměrně dost vosků od Yankee Candle a během Vánoc vypálila i dost svíček. Tak jdeme na to...


Vypálené vosky a votivky, votivky také dávám do aromky. Tohle jsou dvě kolekce, vosky jsou kolekce Alpine Christmas z roku 2019 a přečíst si o ní můžete zde. Z té mě rozhodně zaujaly sladké vůně Pomegranate Gin Fizz a After Sledding.

Votivky Magical Christmas Morning jsou zas vánoční kolekcí roku 2020 a ty se maximálně povedly, voněly mi úplně všechny a článek najdete zde. Z této řady bych si ráda ve svíci pořídila Vanilla French Toast. Mimochodem, aktuálně je tahle kolekce ve výprodeji, tak kdyžtak mrkněte.

Tyhle svíčky jsou z Kiku, vydrží hořet dlouho a stojí 79Kč. Já už brala na jaře s jarním svícnem a ty překvapivě voněly, tyhle dvě jsem ale necítila vůbec. Zas ale je beru spíše jen kvůli tomu plamínku a nic víc nečekám, pálím je většinou s nějakou voňavou a aspoň se parfemace nebijou. Pokud nepotřebujete vyloženě vůni, tak doporučuji, vždy mají nějaký hezký motiv.

Růžovka je z vánoční kolekce od Yves Rocher. Za studena krásně voněla po lesních plodech, po zapálení ale nebylo cítit vůbec nic, takže spíše také jen na efekt. Byla to moje první svíčka od značky, tak nevím, jak jsou na tom jiné. Bomb Cosmetics jsem měla strašně dlouho a bylo mi líto ji pálit, protože byla vzhledově nádherná, plná třpytek a s perníček, který se po zapálení začal topit :D Já už ji zapálila, protože hodně změnila barvu a nachytala prach, určitě bych ráda sehnala náhradu, i když po zapálení nebyla také vůbec cítit.

Došlo mi, že jsem vůbec nepsala o vánočních svíčkách, které mám nafocené a patří do nich tyto dvě krásky, no nic...Red Apple Wreath je hodně oblíbená vůně, která už se nevyrábí a musím uznat, že je vážně krásná. Taková typická vánoční plná koření a ovoce, moc povedená. Sparkling Cinnamon jasná skořice. Kvůli alergii jsem pálila opatrně, protože občas je mi ze skořicových svíček špatně, což bylo i u téhle, takže znovu bych čistou skořici nepořídila, ale pokud máte tuto parfemaci rády, tak doporučuji. Obě svíčky nádherně provoní.

Co jste v poslední době pálily?
Je Vám líto vždy svíčku vypálit?

14 komentářů:

  1. Tak myslím, že bych už konečně mohla zkusit značku Yankee Candle! :D Já mám doma ještě tak 1/4 svíčky s vůní vanilla latte od DW Home, je boží!
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Red Apple Wreath byla moje milovaná vánoční vůně, taky jsem ji letos dopálila. Sparkling Cinnamon jsem měla ve vosku a stačilo mi to, ve svíččce bych ji nechtěla.

    OdpovědětVymazat
  3. Přes zimu toho vždy vypálím mnoho. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla teď svíčku z Lidlu - brusinku s vanilkou, ta byla fajn, hezky voněla a stála pár kaček. A občas i zapálím Wood Wick levanduli. Tak voní krásně, ale praskání dřevěného knotu rozčiluje manžela, tak si ji nechávám na chvíle kdy jsem sama doma :D

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji vůni Red Apple Wreath, měla jsem ji ve vosku, byla dokonalá. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď pálení svíček trochu zanedbávám, ale mám plno zásob. Není mi líto svíčku zapálit. Od toho ji mám doma. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je spíš líto dopálit, kor když se nedá už sehnat.

      Vymazat
  7. Ahoj a pěknou neděli přeji. ☺
    Ta Bombs svíčka vypadá úplně jako Lush (obal/přebal), super, také mívám s některými produkty zábrany je začít používat. Votivky do aromalampy jsou super nápad, také jsem aplikovala, když jsem je měla. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...