Yankee Candle - Alpine Christmas | Vánoční kolekce 2019

Hezký víkend!
Jak si užíváte sněhu? Vyrážíte o víkendu někam na výlet za sněhem? Musím říct, že letos se mi snad i ten sníh začal líbit, ale je fakt, že zatím jsem nebyla v práci a nebyla nucená do něj ráno vyjít a pokaždé jsem šla pouze dobrovolně :D Myslím, že pokud v pondělí budu muset do práce a budou zasněžené ulice, tak budu remcat :D

Alpine Christmas je vánoční kolekce ještě z roku 2019, část jsem doma měla, ale část jsem dokupovala až loni, kdy jsem ji začala i pálit. Zima je v plné proudu a já doma, takže pálím ve velkém a určitě Vás čekají za nedlouho další voňavé články. Snad Vás baví...


Evergreen Mist - Lesní mlha
Popis: Poklidná procházka tichým zasněženým lesem hned po ránu, kdy slunce vytváří odlesky svých paprsků na cárech mlhy.

Tohle je klasická vůně jehličí a lesa. Úplně tyhle vůně nevyhledávám, ale vůně byla poměrně příjemná a tím, že provoněla jen lehounce, tak mi vůbec nevadila. Není to tedy vůbec silná vůně, voní jen v té místnosti, kde pálíte a to opravdu jemně.


Candlelit Cabin - Chata ozářená svíčkou
Popis: Hřejivá záře plamínku vás zve do útulné chaty - vzduch je naplněný vůní borovice, koření a zemitých tónů.

Tahle vůně mi vůbec nesedla. Je to dřevitá parfemace, ve které se snoubí například ambra, pačuli, muškátový oříšek, rebarbora či magnolie. Na mě to je hodně silné a připomíná mi to pánskou kolínskou a já tyhle vůně zkrátka nemusím. Pokud naopak preferujete tyhle jakoby luxusní parfemace, tak věřím, že Vám vonět bude. Vosk krásně provoní větší místnosti.


Pomegranate Gin Fizz - Gin Fizz z granátového jablka
Popis: Osvěžující sváteční nápoj – granátové jablko se mísí s citrusem a brusinkou.

Tohle je naopak vůně dle mého gusta. Je hodně slaďoučká, ale zároveň příjemně nakyslá po granátovém jablku, brusince a limetce. Hodně ovocná vůně, ve které ale jasně cítíte i ten alkohol, což mě moc baví. Vosk jsem dávala i kamarádce a byl nadšen i její manžel, že voní super po drinku :D Bohužel vosk ale voněl velmi jemně, větší místnost neprovoněl a vydržel vonět max dvě čajovky.


After Sledding - Po sáňkovačce
Popis: Útulná vůně, když přijdete ze zimních radovánek domů, lákavé sladkosti, vůně pečení, sladkého javorového sirupu a vaniky.

Nádherná vůně plná cukroví a javorového sirupu. Je to sladká a hodně teplá vůně, ideální na zimu. Je to také ovšem velký silák, který provoní celý byt, což já mám ráda, ale vůně je tak silná, že jsem ji musela pálit jedině, když jsem byla doma sama, protože jsem jinak poslouchala, zda se nedusím, že je to vážně síla a nedá se v tom vydržet. Já vydržela a vážně mi voněla, takže doporučím, ale ne v případě, že jste na jemnější parfemace.

Zkoušely jste nějakou vůni?
Raději jehličí či cukroví?

12 komentářů:

  1. Krásně popsané vůně.
    Taky se chystám na článek o YC, mám jich celkem dost. Snad se mi podaří je taky tak hezky představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, mně přijde, že vůně mi popisovat nejde, takže tohle mě těší :)

      Vymazat
  2. Voňavé články mě baví hrozně moc:-) Ze všech vůní jsem měla jen vosk After Sledding, musím souhlasit, že je to hodně intenzivní vůně, ale krásná, opravdu jsem si ji užívala:-)
    Ještě mě zaujala Gin Fizz z granátového jablka, ta by se mi určitě líbila:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Věřím, že by mi ta světlá "cabin" vůně voněla! :D:)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle edici jsem nezkoušela, ale láká mě právě ta sladká z granátového jablka :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. KOukala jsem na ni těsně před svátky, ale nakonec pořídila docela něco jiného. Každopádně limitka se velmi povedla!! ☺♥

    OdpovědětVymazat
  6. Vosky od YC používám teprve asi rok, ale naprosto jsem se do nich zamilovala!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...