Aussie - Řada Miracle Moist pro suché a poskožené vlasy + 3 Minute Miracle

Ke konci minulého roku se mi povedlo pěkně zredukovat vlasovou péči. Jelikož jsem v létě docela pendlovala mezi byty a také mi přišlo něco na testování, tak jsem měla otevřeno poměrně dost šamponů, což se mi povedlo spotřebovat a zároveň dodělat i novější kousky a když tak koukám na vanu a zásoby, daří se stále, což jsem ráda, protože vlasovky jsem doma měla hodně a mizí pomaleji, jelikož vlasy nemyji tak často.

Od značky Aussie jsem měla vlastně jen stylingové přípravky, případně suché šampony. Právě sucháče mi přijdou moc fajn a vyhovují mi. Byla jsem proto dost zvědavá i na klasickou vlasovou péči. Tak pojďme na to.


Řada Miracle Moist obsahuje výtažek z makadamiového ořechu, který má hýčkat namáhané a vysušené vlasy. Má je šetrně umýt, zanechat lesklé, hebké a provoněné. Slibuje vyhlazení povrchu vlasu bez zatížení a hloubkovou regeneraci.

Šampon má klasickou texturu, je řídký, dobře se ovšem do vlasů aplikuje a hezky pění. Miluji vůni téhle značky, voní sladce po žvýkačkách a ta vůně se drží i ve vlasech. Bohužel se mi po šamponu hodně mastí vlasy, rychle plihnou a třetí den po umytí jsou opravdu zralé na suchý šampon, protože jsou bez života, u kořínků se začínají tvořit pramínky. Za mě jedině pro opravdu hodně suché vlasy, kde je ale potřeba počítat s tím, že po šamponu jsou vlasy hrubé a je třeba je něčím zjemnit.


I v kondicionéru najdete výtažek z makadamiového oříšku. Má dodat potřebnou výživu a usnadnit rozčesávání. Chrání vlasy před poškozením a dodává jim lesk.

Kondicionér má gelovo-krémovou texturu a musím ho nechávat působit docela dlouho, aby vůbec byl ve vlasech cítit, jakmile ho smyju brzy, tak vlasy nerozčešu a i po delší době působení to bývá kolikrát problém a musela jsem používat ještě sprej. O nějaké hydrataci a výživě vůbec nemůže být řeč.

Další mínus, pokud sledujete složení a záleží Vám na něm, tak bohužel značka Aussie obsahuje silikony. Zas tolik se v tom nevyznám, ale právě tady jsou určitě.


Pamatuji, když se k nám značka před lety dostala a obrovský boom byl právě kolem tohoto tříminutového kondicionéru. 3 Minute Miracle Reconstructor je určen pro poškozené vlasy. Obsahuje výtažek z máty, vlasy má zjemňovat, hydratovat, dodat jim lesk, hebkost, pružnost, zkrátka zázrak. Nesmím zapomenout ani na zabránění třepení konečků, snadné rozčesávání atd.

Bohužel ani z tohoto zázraku nejsem nadšená. Jediné co, tak se mi po něm lépe rozčesávají vlasy, to funguje lépe, než předchozí kondicionér, ale rozhodně vlasům nic víc nedodá. Myslím, že v drogerce seženete lepší kousky a to i cenově.

Zkoušely jste Aussie?
Máte zkušenost s 3 Mnute Miracle?

14 komentářů:

  1. Masku 3minute miracle jsem měla a za mě taky žádný zázrak.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdysi jsem zkoušela šampon a vůbec mi nevyhovoval. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem právě asi ušetřila. Jediné, co by se mi líbilo je ta žvýkačková vůně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já znám tuhle značku jen z regálu, doma mi zatím nezakotvila. A podle tvé recenze jsem asi o moc nepřišla - aspoň pokud jde o klasický šampon a kondicionéry.

    OdpovědětVymazat
  5. Zkoušela jsem, ale ani šampon, ani kondicionér mi vůbec nevyhovovaly :/

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. S Aussie mám skúsenosť a musím povedať, že za mňa veľká spokojnosť. Mám jemné vlasy, ale zároveň suché krepovité a Aussie mi ich robí pekné uhladené a príjemné na dotyk.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  7. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela. Mám doma zatím jen kondicionér, ale mám v plánu přikoupit ještě šampon ať to mám komplet a jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...