Benefit - Objemový gel na obočí Gimme Brow+

Upravené obočí je poslední roky základem líčení, bez řasenky klidně vyjdete z domu, bez obočí v žádném případě. Moje největší kosmetické přiznání? Tohle jde naprosto mimo mě, ještě tak rok a půl zpátky jsem si s obočím nedělala naprosto nic, maximálně vytrhla neposlušný chloupek.

Pak jsem objevila kouzlo objemových gelů, následně pudrů a obočí věnuji najednou alespoň to minimum. Nijak si ho nevykresluji a když zapomenu, přežiju to. Opravdu jen dodávám obočí na objemu. Pokud ale máte hodně řídké obočí, tak je jasné, že líčení bude náročnější.


Objemový gel slibuje dodání objemu, barvy a definice s přirozeným efektem. Je voděodolný a dlouhodržící. Seženete ho v několika velikostech, což je super, pokud chcete třeba jen vyzkoušet a v hromadě odstínů. Já osobně mám odstín 3, což je studenější hnědá, která asi nejvíce odpovídá barvě mého obočí.

Štěteček je velmi malinký, takže se s ním skvěle pracuje, precizně nalíčíte nejen střed, ale i okraje obočí. Je z mikrovláken, která zachytí každý chloupek a během líčení k nim hezky přilnou. Gelu se docela daří i zkrotit neposlušné chloupky, mně na levé straně rostou tak divně cik cak a docela je zafixuje do jednoho směru.

Gel dodá obočí objem, zvýrazní ho barvou a přesto vypadá hezky přirozeně, což já preferuji. Během dne vydrží naprosto všechno. Nemaže se, neztrácí a i když si po obličeji sahám, tak gel nestáhnu s sebou, dokud neodlíčíte, tak zůstane na místě. Cena je vyšší, ale zas gel mi dlouho vydrží i při každodenním líčení.

Jak si upravujete obočí?
Máte oblíbené pomocníky?

22 komentářů:

  1. Zatím si vystačím s produkty na obočí z drogerie, ale jednou bych chtěla vyzkoušet právě něco od téhle značky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    já mám svoje vlastní obočí dost tmavé a tak akorát husté (trhám si ho pravidelně), takže ho moc neřeším. Používám hnědý stín na obočí z Avonu, který většinou zafixuji jen bezbarvým gelem taky z Avonu. Mám ještě obočenku od Essence, která je taky skvělá. Benefit produkty mě zanechávají zcela chladnou, jsou za mě neskutečně předražené a pro mě úplně zbytečné. Já mám ale samozřejmě bezproblémové obočí, kdybych na tom byla jinak, nevím, co bych používala. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já kromě tužky na obočí nepoužívám nic jiného. Možná bych se mohla jednou po nějaké prafumerii porozhlédnout :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oh :D Ja na obočie používam mokrú kefku na obočie, na ktorú "naškriabem" mydlo a obočie mi drží celý deň či je zima alebo leto. Znie to divno, ale nedám na to dopustiť

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Objem na obočie? Tak to je pre mna novinka... ja som si prešla kadečim, čo som použivala na obočie, aktuálne použivam takýto gel, len teda nie objemny a potom dofarbujem pudrovým tienom, ktorý použivam už dlho dlho. V poslednej dobe si fakt dávam na nom záležat a ked nič, tak aspon to obočie mám upravene. Obočie proste podla mna robi tvar a dodáva jej celkový výraz.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ja som presne ako ty si bola, nerobím si s ovocím vôbec nič okrem toho že si ho vytrhavam, hahah. Mám ho celkom prirodzene husté, takže mi to prišlo zbytočne. Ale dodať mu objem znie zaujímavo, ešte som o takomto prípravku nepočula, len ceruzky a tiene na obočie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gely a pudry doporučuji, je to v podstatě bez práce :)

      Vymazat
  7. Já obočí moc neřeším, upravuji si je jen výjimečně. Když už, tak sahám po kartáčku od Maybelline nebo Barry M :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že nejsem jediná, kdo ho nehrotí 😁

      Vymazat
  8. Já mám na obočí nejraději tužky od Essence. Jsou levné a taky dlouho vydrží. Akorát se musí strouhat, no.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. Já si obočí nemusím dokreslovat, mám ho dost tmavé. :) Ale tento produkt jsem měla ještě v UK kdy byl v časopisu jako dárek a byl super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  10. Dokresluji tužkou od Benefitu nebo paletkou od Essence, nicméně dokreslovat musím pořád, jinak mám jen půlku obočí :D

    OdpovědětVymazat
  11. Už se chystám několik let koupit si nějaké produkty na obočí od Benefitu a stále jsem tak neudělala, hlavně kvůli vyšší ceně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...