Brandnooz box - Únor 2021

Miluji boxy s překvapením, ať už se jedná o kosmetiku, nebo o jídlo. Kosmetika je profláklejší, to je jasné, ale jsem vždy nadšená i když dorazí něco k snědku. První letošní Brandnooz box se za mě maximálně povedl a rok nemohl započít lépe. Tak pojďme na to mrknout a určitě mi dejte vědět, zda byste z obsahu byli také tak nadšení.

BonaVita Choco Balls - 250g, 23,90Kč
Nová receptura je se sníženým obsahem cukru, za to plná vlákniny a vápníku. Sama od sebe si podobné křupinky nekupuji, jen výjimečně, ale zas když je mám doma, tak si občas dám k snídani místo jogurtu či odpo zobu samotné ke svačině.

Adriana celozrnná vřetena - 500g, 42,90Kč
Značku Adriana kupujeme doma běžně, avšak klasické, celozrnné jsme snad ještě neměli. Jsou vyrobené ze 100% celozrnné mouky z tvrdé pšenice a jsou bohaté na vlákninu. Těstoviny miluji a mohla bych je pořád, takže v boxu vždy potěší.

Penam chlebík pro dobrou snídani - 250g, 39,90Kč
Obsahuje vitamín D, který pomáhá ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu, je výborný na imunitu. Chlebík obsahuje chia semínka, quinou a dýňová semínka, je bohatý na bílkoviny. Já jsem kdysi jeden čas kupovala noční chlebík, ale hodně rychle jsem se toho přejedla, ono totiž tyhle chlebíky mají takovou zvláštní texturu a mně už potom bylo z nich vyloženě zle, jak se mi zprotivily. Ochutnám, ale spíše přenechám.

Emco Super kaše - 55g, 16,90Kč
Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry, je tedy bez přidaného cukru, za to s 20% ovocem. Je bez mléka, takže vhodná pro vegany, bez umělých sladidel, barviv a je zdrojem vlákniny. Já jsem to psala na IG, kaše snídám výjimečně, jelikož jsou na mě hrozně těžké, vždy jsem narvaná pomalu až do odpoledne, ale jednou za čas dostanu chuť a dám si, kor když je bez přidaného cukru.

Jojo Veggie - 81g, 22,90K
Bonbony mě potěší vždy, jako malá. Na tuhle novinku jsem dost zvědavá, protože nejsou pouze s ovocnou šťávou, ale i zeleninovou, takže kombinují malinu s dýní a borůvku s řepou. Jsou veganské.

KetoDiet proteinový krém s lískovými oříšky - 50g, 45Kč
Mňam, tohle bych brala klidně na kila, miluji různé oříškové krémy a másla. Krém je bohatý na bílkoviny a chutná po praženým oříškách a kakau. Je bez přidaného cukru a palmového oleje. Velmi chválím KetoDiet v boxu, je to zas něco nového a rozhodně zajímavého.

Sens proteinová tyčinka s cvrččí moukou Tmavá čokoláda & višeň- 40g, 39,90Kč
Další hodně zajímavý kousek, který ale nebude asi pro každého, třeba pro mě moc ne :D Obsahuje 6% cvrččího proteinu a sladké jsou díky datlím a ovoci, žádný zbytečný cukr. Za mě výborný produkt, který ovšem sama zkoušet nebudu.

Targa Florio limonáda ze sicilských citrusů - 330ml, 19,90Kč
Limonády mě zaujaly na první pohled, vůbec značku neznám. Limonády pocházejí ze Sicílie a Targa Florio byly symbolem vášně, nebojácnosti a odvahy. Slazené jsou třtinovým cukrem. To si dám moc ráda, různé limči vždy vítám, kor když nejsou úplně běžné.

Emco Joya Bio ovesný nápoj - 200ml, 24,90Kč
Tohle už jednou v boxu bylo a upřímně vůbec nevím, zda jsem chutnala, nebo co se s produktem stalo... Nápoj je 100% organický ovesný, bez přidaného cukru. Dá se pít nejen samostatně, ale i přidat do kávy, čaje či na pečení.

Vitar Eko B-komplex - 60 kapslí, 99,90Kč
Doplňky stravy v podobě béčka mě moc potěšily, to se rozhodně teď hodí. Je to nová řada v ekologických obalech.

Také Vás box zaujal?
Co by Vás potěšilo nejvíce?

14 komentářů:

  1. Super box! Nejvíc bych byla zvědavá na ty limči!

    OdpovědětVymazat
  2. Hm, tak já box ještě nemám, tudíž mám poměrně velkou šanci na to, že chlebík dorazí zas pod datu trvanlivosti, případně plesnivý :(.

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď dala na IG video s boxem :-) Článek teprve bude. Nicméně, obsah se mi líbil.

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát je obsah opravdu super, též jsem nadšená.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem z letošního prvního boxu extrémně nadšená.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  6. Mě jediné co zaujalo jsou ty čoko kuličky, ty mám ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...