Fa - Zimní limitovaná edice Winter Secrets

Značku Fa mám docela ráda, hlavně v poslední době přichazí se zajímavými limitkami a stává se atraktivnější. Navíc já se na roztomilé obaly nechám nalákat velmi snadno, ostatně dnešní recenze je toho důkazem.

Dokonce recenze na sprcháč Fa byla jedna z prvních recenzí zde na blogu. V posledních letech jsem vyzkoušela hlavně deodoranty a u nich to bývá různé. Některé jsou super, jiné vůbec nefungují, třeba posledně Fresh & Free byly tragédie.

Tahle kolekce obsahuje dvě vůně a to vanilku a lesní bobule. Jistě chápete, že plameňáka a lenochoda jsem prostě mít musela, moje infantilní já mi nedovolilo odejít z drogerky bez, tohle je obrovská roztomilost a limitku jsem vyhlížela ještě v době, kdy u nás nebyla.

Sprcháče mají řidší konzistenci, poměrně hezky napění a nevysušují. Ovšem nepociťují ani žádnou hydrataci. Vanilka je slaďoučká, ale nijak protivně, pro mě velmi neutrální vůně. Berries je naopak šťavnatá a ideální spíše na jaro/léto.

Deodoranty se snažím v poslední době vybírat buď s přírodním složením, nebo alespoň bez hliníkových solí, což Fa splňuje. Jsou tedy bez hliníkových solí, dermatologicky testované a slibují ochranu až 48 hodin, což ale rozhodně zkoušet nebudeme.

Zrovna u spreje jsem s vanilkovou verzí hodně bojovala, oproti sprcháči je vůně hodně výrazná, velmi sladká a já ji vnímala celý den, takže strašně otravné a docela dlouho trvalo, než jsem si zvykla. Teď už mi parfemace protivná není, ale pokud vanilku nemusíte, tak ruce pryč.

Oba deodoranty jsou velmi povedené a opravdu fungují. I po celém dni cítím pouze vůni deodorantu a klidně si ho stříknu i na dny, kdy nejsem pouze doma, ale čeká mě například práce, nějaké kávičky apod. Úplně bez problému ochrání proti zápachu.

Na čerstvě oholeném podpaždí lehce štípne, ale není to nic strašného. Dále pokožku vůbec nedráždí, nevysušuje.

Máte rády Fa?
Vyhovují Vám deodoranty?

15 komentářů:

  1. Dřív jsem pár deodorantů od Fa měla, ale nepřesvědčily mě, co mám ale docela ráda jsou jejich sprchové gely.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám taky s deodoranty Fa rozporuplné zkušenosti, sprcháče mi přišly celkem fajn, i když tedy už jsem dlouho žádný neměla...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, značku Fa příliš nemusím, ale tímto si mne nalákala, že za chvíli půjdu na tramvaj a mám okolo sebe hned 4 drogérie, to by bylo, abych ho nesehnala. ☺♥ Krásný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si sprchac plamenaka poridila v akci, tak jsem na něj zvědavá:))

    OdpovědětVymazat
  5. Dlouho jsem nic od FA neměla. Mám akorát nedávno koupené deodoranty, ale ty jen pěkně voní a nic víc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Deodoranty ani moc ne. I když jeden mamka má a voní moc hezky. Mnohem více mě zaujaly sprchové gely. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Vůně vanilky není nic pro mě, takže by mi deoš nesedl. Každopádně od Fa jsem už sakra dlouho nic neměla.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...