Isana - Pěna do koupele Čas pro sebe

Krásný den!
Hodně jsem teď přemýšlela nad články, už nějakou dobu vychází obden a protože potřebuji mít jasně stanovený systém, jinak by to nefungovalo jako na knižním blogu, kde kolikrát dva týdny není článek, tak mi tenhle systém vyhovuje, ale rozhodla jsem se, že články budou co tři dny.

Sice furt něco zkouším, mám doma spoustu kosmetiky, ale kolikrát nemám ještě plnohodnotný názor a nechci to lámat přes koleno, takže tři dny budou dle mého ideální. A pokud po mně toužíte více, sledujte mě na instagramu, tam jsem aktivní furt :D


Vanu jsem si vážně oblíbila, kor za poslední rok, kdy jsem skoro furt doma a mám čas se rochnit. Ovšem samotná vana by mě nebavila, vždy do ní beru knihu a něco voňavého. Nejraději mám určitě různé šumivky či soli, naopak pěny jsou asi nejméně oblíbené, avšak občas se nechám nalákat.

Miluji makronky, takže pěnu jsem brala automaticky. Je to pěna s vůní vanilkových makronek, takže ve výsledku typická vůně vanilky, hodně sladká, ale zas ne protivně. Pokud máte vanilkovou vůni rádi, tak tohle se povedlo. Provoní koupelnu příjemným způsobem, osobně vanilku tolik nevyhledávám, ale zrovna tady se dá.

Zvládá vytvořit spoustu pěny, ale je teda potřeba nalít toho do vany více, v menším množství pěnu také udělá, ale spíše jemnější. Vydrží mi po celou dobu koupele, což je kolem půl hoďky až čtyřiceti pěti minut, takže super.

Pěna obsahuje mandlový extrakt a nějaká ta výživa celkem je znát, pokožka je po koupeli vláčnější.

Máte rády pěny?
A co vanilku?

12 komentářů:

  1. Já mám pěny nejraději, občas na zpestření nějaké bomby nebo soli, ale jinak pěny u mě vedou:-) Tahle by mě lákala, už díky vůni.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěny do koupele mám ráda, ale tahle by asi pro mě úplně nebyla skrz tu vůni :D

    OdpovědětVymazat
  3. Peny mám strašne rada, len škoda že sa nekupem :-D Aspon mojmu dietatu ich ale doprajem :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěny do koupele miluji. :) Tahle by mohla být fajn.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Pěny (a soli, bomby ap.) do koupele jsou produkty, které jdou totálně mimo mne. V 99% se sprchuju, takže tyhle věci nemám vůbec doma :).

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé tak to ti moc závidím tu vanu. Já jsem se před cca půl rokem stěhovala a zde mám jen sprchu. Má to svoje plusy a mínusy, ale dát si vanu s takto voňavou pěnou by se mi taky líbilo. Kdyžtak jí můžu doporučit aspoň mamce. :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych asi jen spechac nechtěla, vana by mi chyběla i pak do budoucna skrz děti.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...