Nákupy a novinky za leden 2021

První měsíc tohoto roku je za námi a že teda utekl. Já jsem už přes měsíc doma, i tenhle týden mě čeká volno, ač by někdo mohl říct, že se již musím nudit, tak tomu vůbec není. Volno si užívám, nejen, že se ráno vyspím, ale sleduji seriály, čtu si a letos se mi i ten sníh líbí, protože do něj chodím pouze dobrovolně na procházky.

Mohla bych napsat, že novinky jsou za leden skromnější, ale dělala jsem jednu fakt velkou objednávku, ne vše tedy bylo pro mě, vlastně úplně minimum, ale i tak, utrácela jsem. A nejhoší je, že teď zas slintám nad novinkami Yankee Candle :D

Kosmetika
Letos bych hlavně ráda zredukovala zásoby, ale co si budem, určitě nehrozí, že by žádné novinky nebyly. Myslím ale, že největší část vždy tvoří PR balíčky či dárečky, nákupy mívám minimální, jen sem tam neodolám nějaké limitce či výprodejům, ale podle mě to je menší množství než právě to, co dostanu.

Zmiňovaná objednávka byla na Dermacolu, kde probíhaly fakt velké zimní výprodeje. Hlavně dárkové kazety byly za půlku a vycházely na krásné peníze. Já toho brala fakt hodně s tím, že něco bylo pro mamču, také jsem kupovala pánskou kosmetiku a něco půjde do soutěží. Pro sebe jsem si brala hlavně pleťové masky a jsem zvědavá na pudr na obočí.

Ziaju ode mě znáte už moc dobře, objevuje se pravidelně i ve spotřebě. Má 500ml a stojí kolem sedmdesáti korun. Jedna z mála, která mi vážně vyhovuje.

Na instagramu jsem vyhrála značku Mizon, z čehož mám velkou radost, protože na ní čtu samou chválu a jsem nadšená, že konečně něco také vyzkouším. Vyhrála jsem dvě pleťové masky a gelové polštářky pod oči, na ty se hodně těším, protože oční okolí mívám dost suché a trápí mě i tmavé kruhy.

Tohle je takový mix dárečků ještě k Vánocům, které jsem dostala od sousedů a známé. Já mám podobné drobnůstky strašně ráda a vždy mě nějaká maličkost hrozně potěší. Marcipán, svíčka, kosmetika a nádherné naušnice z ametystu, což je přesně můj kámen.

Využily jste nějakých výprodejů?
Čím jste si udělaly radost?

14 komentářů:

  1. Nevyužila jsem žádných výprodejů, poslední měsíce jsem hodně utrácela, i Ježíšek mě dost odměnil, tak jsem ve fázi zpracovávání zásob:-D Ale moc se mi líbí objednávka u Dermacolu:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kozmetiku som si nekupovala jedine biodermu do zásoby a dala som si pauzu s kupovaním

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že tento měsíc je opravdu skromný. Někdo by mohl říct, že přírustků je až až, ale v tomhle u tebe vím, že je to málo :D
    Já leden začala takovým průměrem, popravdě jsem čekala, že věcí bude méně. Každopádně tenhle rok chci dost zapracovat na spotřebě zásob a chci mít měsíčně větší spotřebu kosmetiky nebo přírustky :D
    Budu nám oběma držet palce ať se zadaří :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem lovila ve výprodeji na YR. Jinak jsem skoro nenakupovala, jen co mi docházelo (což byl odličovák na oči).

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    já jsem v lednu řádila jako černá ruka při nákupech. Nějaké samostatné články byly na blogu už v průběhu ledna a jeden veliký vyjde zítra, kde bude vše ostatní. Na další měsíce mám utrum, protože jsem utratila tisíce... zaujala mě ta kosmetika Mizon, měla jsem nějaké plátýnkové masky a byla jsem s nimi moc spokojená. Na eshopu Dermacolu jsem taky nakupovala, ty jejich balíčky byly opravdu lákavé. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já ještě nic nenakupovala, ale mám v plánu nakoupit na Oriflame. :) Mají tam teď skvělé akce, tak využiji.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Já teď moc nenakupuji. Naposledy minulý rok jsem udělala nákup v Yves Rocher a od té doby nic. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...