Avon - Noční krém a pudr s vitamínem C Distillery

Distillery je řada od Avonu, která je veganská, dermatologicky, klinicky a alergolicky testovaná, neobsahuje přidanou parfemaci a alkohol. Jednoduše řečeno, obsahuje spoustu účinných látek a navíc má ekologicky šetrné obaly, které jsou vyrobeny z recyklovatelného skla.

Řada aktuálně obsahuje pět produktů určené pro péči o pleť. Najdete v ní denní krém, pleťový balzám, olej, noční krém a pudr s vitamínem C a právě o dvou posledních kouscích bude dnes řeč.


Noční krém slibuje až 48 hodinovou hydrataci. Pleti má navracet pevnost, regenerovat, revitalizovat a hloubkově vyživovat. Pleť má být svěží a zářivá na pohled. Složení je samozřejmě veganské.

Krém je hodně lehoučký a má gelovou texturu, takže na léto velmi osvěžující kousek. Často ty gelové konzistence bývají lepivější a krém není výjimkou, než se pořádně vsákne, tak lehce lepí. Pak se ale vstřebá tak, že o něm v podstatě nevíte.

Já bohužel musím říct, že jsem trošku zklamaná. Mám suchou a citlivou pleť a jakmile jsem měla pleť podrážděnou, třeba i jen rty bolavé, tak krém poměrně štípe. Není to nic, co by se nedalo vydržet, dá a vlastně ani pak po něm pleť nečervená, nebo něco podobného, ale zkrátka štípe.

Navíc hydratačně mi absolutně nestačí. Nejen že jsem si nevšimla žádného rozzáření, ale už vůbec ne pořádné výživy. Takže bohužel, za mě jedině pro normální pleť, která nepotřebuje kdovíjakou péči.

Složení: AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, HYDROXYETHYL UREA, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, UREA, SODIUM HYALURONATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, AGAVE AMERICANA LEAF EXTRACT.

Použití tohoto pudru jsem musela prvně nastudovat, protože mi nebylo úplně jasné, k čemu slouží a jak se používá. Ono se nejedná o klasický fixační pudr, ale je to vlastně vitamín C, který díky této pudrové textuře je nejčistší a nejúčinější.

Vy si tento pudr vmícháte buď do pleťové vody, nebo krému. A tady už u mě nastal první problém. Přijde mi to zkrátka složité a pudr je furt všude. Zas ale musím uznat, že vůbec neubývá a to i když ho používáte denně a k tomu ještě sypete všude po zemi.

I při každodenním používání jsem si bohužel nevšimla žádných výsledků. Žádné rozzáření a šťavnatější pleť. Mnohem účinnější mi přijdou například různé ampulky či séra. Navíc tahle sranda stojí bez slevy dva tisíce.

Složení: SILICA, ASCORBIC ACID, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, CALCIUM SILICATE, MICA, POLYMETHYL METHACRYLATE, PHENOXYETHANOL, HYDRATED SILICA, TOCOPHERYL ACETATE.

Znáte řadu?
Zkoušely jste něco?

14 komentářů:

  1. Přiznám se, že za ty ceny bych asi určitě čekala nějaké wow výsledky, tyhle produkty zkoušet nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Já Avon skoro nepoužívám, něco od nich se ke mně dostane hodně výjimečně, takže neznám ani tuto nvoou řadu

    OdpovědětVymazat
  3. Řadu neznám, protože Avon vůbec nepoužívám. Překvapila mě ta vysoká cena. Ani bych za to tolik nedala. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle mě, upřímně, vůbec nezaujalo a kdybych to dostala, tak asi pošlu obratem dál.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudr je zajímavý, ale to balení nic moc. Já ráda používám koncentrovaná séra s vitaminem C a také se dopuji vnitřně kyselinou askorbovou. Nejvíce se mi osvědčilo korejské od Dear Klairs :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že krém není dostatečně hydratující. To je vlastnost, kterou vždy požaduji, ale jinak nevypadá vůbec špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle řadu vůbec neznám a taky vůbec Avon nesleduji. A ani mě produkty neoslovily. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...