Isana - Limitovaná edice Tropical Feeling

Když jsem na instagramu zahlédla limitku od Isany plnou koupelových bomb a solí, tak mě to nenechalo chladnou. Navíc jsem měla dárkovou kartičku, takže bylo jasno, že si udělám výlet do Rossmanna a využiji právě na tohle.

Součástí limitky je i tělový peeling a menší koupelové bomby, ty jsem ovšem nebrala a zaměřila si na ty větší, barevnější :D


Prioritně jsem chtěla tyhle velké šumivky se zdobením. Jedna je s květinovou vůní, druhá s ovocnou. Přiznávám, že si nejsem jistá, která je která, každopádně při čichnutí voní hezky, ovšem jakmile hodíte do vany, tak ani u jedné jsem necítila, že by provoněla.

Skvěle ale šumí a během toho vytváří pěnu, fakt jako pěknou pěnu. Rozpouští se dlouho, trvá to po celou dobu napouštění vany a ještě i poté, takže v tomhle směru krásný efekt. Vodu zabarví, kor ta tmavší, krásná fialová bavička.

I tahle mangová kráska vytváří pěknou pěnu a šumí pomaloučku, ty efekty se vážně povedly. Pokožka je po koupeli krásně vláčná, bohužel zrovna pečující složkou je palmový olej, takže pokud na tohle hledíte, tak pozor.

Jinak ale všechny tři šumivky svými vlastnostmi moc doporučuji, určitě neváhejte, pokud na ně natrefíte.

Koupelové krystaly voní silně po mangu a kokosu, je to šťavnatá a velmi sladká vůně, která se ale vodou zjemní, takže opět tolik neprovoní. Hodně si různé soli do koupele chválí Skodulka, já jelikož do Rossmanna téměř nechodím, tak tohle je moje první zkušenost a spokojenost, i když šumivky mě asi vždy budou bavit více.

Krystalky se rozpouští poměrně rychle, takže žádný peeling pozadí nehrozí :D Pokožku vůbec nevysušují, naopak nějaká ta péče je cítit, avšak je jasné, že pokud máte pokožku suchou, tak je potřeba se namazat. Pěnu v podstatě nevytvoří a vodu obarví lehce do oranžova.

Sůl, nebo šumivka?
Zaujala Vás limitka?

18 komentářů:

  1. Sůl i šumivka, všechno vypadá velmi dobře, kdybych na ně natrefila, určitě koupím:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, tak to vyzeraju na zjedenie. Jednoznačne by som si vybrala šumivku.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  3. Já preferuji hlavně soli, protože se šumivkami nemám moc dobrých zkušeností :) Mně limitky nechávají naprosto chladnou, pro mě je cíl teď redukovat! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Za mne nic, i když mango mám ráda. Ale v 99 % se srpchuju, takže byh to nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty bomby vypadají nádherně, takto originální jsem snad ještě nikde neviděla. :))

    OdpovědětVymazat
  6. to vypada hezky! Isanu jako kosmetiku mam rada, a tropickou limitku bych s radosti vyzkousela! :)

    www.melissahartford.blogspot.com
    Melissa Hartford | lifestyle & fashion blogger
    Instagram

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...