Mix recenzí - NeoStrata, PS..., Isana, Essence

Krásný den!
Minulý týden jsem byla na pár dní v práci a teď jsou přede mnou zas tři týdny volna a pokud už se v půlce dubna vrátí děti do škol, tak to vypadá, že poslední, i když za poslední rok jsem vždy do práce šla na pár dní a zas nic. Jak to máte s prací teď Vy?

Mix recenzí na blogu dlouho nebyl, většinou se snažím všemu věnovat samostatný článek, kor když je období, že nemám tolik o čem psát, a než aby tu bylo několik dní mrtvo, tak to i pěně do vany věnuji svou recenzi. Klidně mi dejte vědět, zda preferujete samostatné články, i kdyby kratší recenze, nebo raději více v jednom?

NeoStrata Ultra hydratační pleťový krém
Restore Ultra Moisturizing Face Cream má anti-aging efekt a díky obsahu 10% PHA kyselině jemné exfoliační účinky. Má hydratovat a redukovat známky stárnutí. Je určen pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Já měla maličké balení z nějakého boxu, ale i tenhle vzorek mi vydržel docela dloho. Krém má poměrně lehkou texturu, dobře se roztírá a ihned se vstřebá bez pocitu lepení či mastnoty. Vstřebá se ale tak, že o něm opravdu vůbec nevím a i co se týče účinků, tak mi přijde takový nijaký, pomalu jako bych vážně nic nepoužila.

Krém v klasické velikosti stojí kolem sedmi stovek a za tu cenu bych očekávala mnohem víc. O nějakém anti-aging efektu nemůže být vůbec řeč a bohužel ani žádná extra hydratace. Na mě tohle bylo velmi málo, takže jedině pro někoho s bezproblémovou pletí, kdo nepotřebuje tolik výživy a ještě ho netrápí ani vrásky.

PS... šumivá bomba Bath Fizzer Strawberry
Značka PS... spadá pod Primark, takže momentálně neseženete :D. Z Primarku už jsem nějakou tu kosmetiku měla a nebyla špatná, takže bych klidně zas něco zkusila, ale bohužel zrovna šumivka mě vůbec nezaujala.

Šumivka má růžovou barvičku se zlatými třpytkami. Bohužel ve vodě nedělá v podstatě žádný efekt, vodu téměř neobarví a třpytky jsou vidět na vaně, až když vypustíte vodu. Nějaká větší hydratace se také nekonala. V přepočtu stojí kolem 30Kč, ale za mě zbytečná koupě.


Isana hydratační pleťová maska s extraktem z pomeranče
Maska slibuje intenzivní hydrataci a viditelné vyhlazení jemných linek. Je určená pro všechny typy pleti. Obsahuje například máslo cupuacu, aloe vera, avokádový olej či extrakt z pomeranče.

Masku jsem měla ještě z loňského roku, takže si nemyslím, že by se ještě dala sehnat, možná zas teď na Velinoce, případně koukejte na jiné varianty s podobným složením. Musím říct, že mě maska moc mile překvapila, nic moc jsem nečekala a ona nebyla vůbec zlá.

Plátýnko je teda větší, musela jsem ho hodně ohýbat, ale je naprosto rozkošné, jsou na něm malá kuřátka, prostě cute. Akorát napuštěné, takže drží, ale zároveň nikde neteče. Nechává se působit deset minut a zbytky séra se pak vmasírují do pleti, což mi vyhovuje. Přišlo mi, že pleť byla rozzářenější, sjednocenější a určitě i pěkně vyživená, spokojenost.


Essence rozjasňovač X-Mas Wishes Candy Kisses
Nahoře Velikonce a teď zpátky do zimy a Vánoc. Rozjasňovač je z vánoční limitky a bylo mi úplně líto do něj hrábnout, jak je úplně ňuňu. Celkově se limitka moc povedla, i u nás byla taky hned pryč. Ale rozjasňovač je furt dostupný na netu a za skvělou cenu.

Rozjasňovač je plný třpyteček, ale droboučkých, což ostatně k Vánocům patří. Tím, že jsou vážně drobné, tak na tvářích vypadá rozjasňovač skvěle, zároveň je ale třeba počítat s tím, že i díky výborné pigmentace je vidět a pokud preferujete jemné líčení, chce to pracovat s ním velmi opatrně.

Odstín též působí přirozeněji a vůbec se nebojím po něm sáhnout na běžné denní líčení. Jediné, co mi vadí, tak obtiskávání. Já si docela dost sahám na obličej a mám pak totálně třpytivé ruce, přitom drží i na tvářích, takže i po celém dni rozjasňovač je na lících, ale ty ruce...:D


Essence univerzální balzám Wanna Bee My Honey
A Essence ještě jednou a opět limitka, která ihned mizela z regálů a i z e-shopů. Já nejvíce toužila po bázi, ale tu jsem kvůli složení nemohla a zbytek jsem ani nestihla, tenhle balzámek jsem ovšem dostala, takže jsem zkusila aspoň něco.

Balzám obsahuje 10% bambuckého másla, vitamín E a přírodní oleje jako je třeba ricinový a mandlový. Má za úkol pokožku vyživit, chránit a hydratovat. Dá se použít jak na rty, tak i na ruce, lokty, zkrátka na co si vzpomenete. Je veganský a netestovaný na zvířatech.

Má strašně příjemnou texturu, taková jemná, ale zároveň mastná, což tyhle balzámy mívají, přesto působí jemně. Vůně je decentní, nemám ráda vůni medu, celkově med nemusím, ale parfemace není vtíravá a protivná.

Já balzám chtěla primárně používat na rty, ale kvůli složení jsem raději vynechala. Je v něm skořice a už po prvním použití mi přišlo, že mě rty brní a otékají. Na suché paty je to málo, s těmi si balzám neporadil, ale na co mi skvěle sedí, tak na nehty a kůžičku. Jelikož nemůžem na manikúru a moje nehty jsou hrozné, lámavé a akrylovky musely dolu, tak jsem měla ruce a nehty v šíleném stavu, i takové bolavé a balzám pomohl s regenerací, se záděrkami a pěkně i ten bolavý nehet zklidňoval.


Znáte některý produkt?
Co Vám pomáhá na nehty?

12 komentářů:

  1. Nic z uvedeného jsem nezkoušela a abych řekla pravdu, tak mě zaujal jen ten rozjasňovač od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ten rozjasňovač Essence, ale ještě jsem ho nepoužila, protože mi bylo líto porušit ten perníčkový reliéf:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Nič z tvojich spomenutých produktov som neskúšala, ale moc sa mi páči tá maska na tvár. Mohli by ju dať von aj na túto Veľkú noc. Uh, čo sa týka nechtovej kožičky, tak som celkom zúfalá. Skoro nič mi nepomáha. Ak nájdem tento balzam, vyskúšam.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, byla i nějaká zimní maska, takže podobné masky bývají :)

      Vymazat
  4. Taky nemám vyzkoušeného nic. Ta maska Isana má krásný obal :).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak bombu do koupele bych využila bez váhání, moc jsem si je oblíbila! :) I balzám od Essence vypadá moc dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten univerzální balzám vypadá skvěle. Škoda, že to byla limitka a byl hned pryč. Já na nehty používám různé olejíčky, které jsou pro ně přímo určené, ale zase nemám s nehty až tak velký problém, jako ty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...