Nákupy a novinky za březen 2021

Krásný den!
Konec měsíce je tu, tak nebudeme ztrácet čas a rovnou se podíváme na shrnutí a tradičně začnu novinkami. Oproti únoru opět skromnější měsíc, i když samozřejmě málo toho také úplně není a krabice s kosmetikou praskají ve švech, nebudu tvrdit, že ne.

Kosmetika
Za březen tu mám jednu výhru, kterých bylo za poslední dobu šíleně moc, vážně jsem měla štěstí, takže myslím, že nyní již mám na nějaký ten čas zas vybráno. Pak mi dorazily PR balíčky, díky kterým je té kosmetiky vždycky tolik a jako poslední pár drobností, co jsem dostala.

Od arome.cz tentokrát dorazil balíček se značkou The Body Shop, což mi udělalo obrovskou radost, protože značku samozřejmě znám, ale ještě jsem nic nezkoušela. Tělová másla jsou asi největší klasika, takže velká radost, tohle nádherně voní po mandarince. Naprosto boží je kávová maska a dokonce i jedna dekorativka v podobě rtěnky.

Ryor posílá balíčky tak, že je nečekáte, takže ráno milé překvapení od doručovatele, že mám čekat zásilku. Ryor má novou limitku, která vznikla v rámci 30. výročí značky a je s vůní černého rybízu a grepu, podle čehož i vznikl název Ryoru. Je to příjemná, nakyslá vůně a o deodorant bude určitě soutěž na IG.

Havlíkova přírodní apotéka mě oslovila s tím, že vědí, že je na IG sleduji, likuji atd a rádi by mi poslali něco pro radost. Je to hrozně milý, viděla jsem balíček u spousty profilů, navíc i u neblogerek, takže vážně moc hezké. Balíček byl překrásně zabalen, se vzkazem..A na ranní masce, která v balíčku byla, bylo napsáno i moje jméno, fakt jsem byla dojatá.

Na instagramu jsem vyhrála balíček od značky Kneipp. Pár už jsem toho od Kneippu měla, ale ne tolik, takže jsem ráda, že zas něco zkusím. Obzvlášť na balzám na rty jsem hooodně zvědavá, ten vypadá báječně a věřím, že si užiju i olejíčky do vany.

Melounové mýdlo jsem dostala od mamči, která tahle mýdla má nově v krámku, tak abych vyzkoušela. Voní nádherně, je přírodní a tuhá mýdla jsem si dost oblíbila, tak se na něj těším, ale chvilku to potrvá, potřebuji dodělat starší kousky. Pleťovou masku a šumivku se Šmoulinkou jsem dostala od Veru <3

Ostatní
Vůbec jsem teď nenakupovala, snažím se odolat svíčkám a po oblečení jsem vůbec nekoukala. Mám toho celkem dost a výdaje velké všude kolem, případně plánuji, ráda bych si koupila auto, přemýšlím nad foťákem a čekám na štěně a protože jsem dala teď dost i za veterinu, tak se snažím ovládat. Mám tu ale nové botky, které jsem dostala také od mamči, která je uviděla a hned mi je vzala. Jsou pohodlný a na nějaké menší vyběhnutí budou určitě fajn.

Nakupujete, nebo šetříte?
Co Vám udělalo radost?

16 komentářů:

  1. Líbí se mi úplně všechno, nejvíc produkty Ryor a The Body Shop. Já nakupuji, je taková divná doba, cítím, že nějak radost si dělat musím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, The Body Shop má skvělá tělová másla, peelingy..., moc výhodné jsou limitované sady. Vřele doporučuji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ta limitka od Ryoru. Já v únoru moc nenakupovala - kosmetiky jen pár kousků...

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé produkty, ať ti dělají radost a to samé ty růžové botičky - vypadají nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéééj, ta šumivka se šmoulinkou vypadá skvěle. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď musela koupit nový notebook, protože mi starý odešel, takže musím teď více šetřit než utrácet.
    Jinak jsem dostala dvě velký svíce od Yankee k Velikonocům od mamky, z těch mám radost, protože na těch ujíždím :)

    OdpovědětVymazat
  7. No taky si budeme pořizovat štěně a dělat novou kuchyň, takže masakr. :) Na výhry jsi měla teda štěstí.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Co se týče Kneipp, tak budeš nadšena. Já už od nich zkusila kde co a tu značku prostě miluju :) A ta limitka od Ryor mě zaujala.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...