Nivea - Nová řada Naturally Good

Nivea přichází každou chvíli s nějakou novinkou, tou poslední je řada Naturally Good, která obsahuje až 99% složek přírodního původu, to malé procento jsou složky, které zajišťují trvanlivost a stálost produktu. Mě moc těší, že stále více běžných značek z drogerie jde touto cestou a snaží se o co nejpřírodnější složení.


Tělové mléko Aloe
Mléko obsahuje 98% složek přírodního původu, najdete v něm 100% aloe, která má antibakteriální účinky. Pokožku má zanechávat hebkou, jemnou a vyživenou po celý den. Co je zajímavé, že tuba obsahuje o 50% méně plastu a funguje na technice squeeze and roll me up, což znamená, že po spotřebování ji můžete srolovat a vymáčknout i zbytky, které často v balení zůstanou. Balení je opravdu měkkoučké a poddajné.

Mléko je hodně řídké a lehoučké, v podstatě samo vytéká, pokud balení otočíte. Za mě tohle úplně ideální na léto, kdy nechcete na sebe patlat hutné krémy. Krásně se vstřebává, vůbec nelepí a na to, jak je mléko lehké, tak ta výživa je skvělá, i když pro velmi suchou pokožku rozhodně stačit nebude. Oceňuji, že příjemně zklidňuje nohy po holení, které mě v poslední době vždy štípou.

I svou vůní bude ideální na teplejší období, aloe je osvěžující a povedená, žádná chemie.

Čisticí micelární gel
Určitě víte, že já různé čisticí gely, pěny či oleje miluji. Používám je denně ve sprše a beru tím ten úplný základ, v podstatě většinu make-upu, případně jen nečistot, pokud se nelíčím. Gel je vhodný pro všechny typy pleti, je z 99% přírodní a obsahuje bio aloe vera, která regeneruje a zklidňuje.

Gel mi dorazil v době, kdy venku panovaly fakt mrazy a gel byl hodně zatuhlý, až jsem se trochu lekla, zda cestu přežil. Mrazy polevily a gel má stále podobnou texturu. Je hodně hutný, opravdu hustý gel.

Krásně vezme make-up a nečistoty, odličuje a čistí výborně. Nedráždí citlivou pleť, na podrážděné pleti neštípe a nepálí a nevysušuje. Ovšem po použití mě pleť většinou lehce pne, za což ale úplně gel nemůže, já jsem to psala nedávno, že mi pleť teď pne téměř po všem, ale není to nic, co nespraví například pleťová voda. Navíc pocit vysušení nemám, takže za mě zcela v pořádku a můžu doporučit.

Sprchový gel Wild Rose
Klasickou řadu sprchových gelů moc nemusím, většina mi strašně chemicky smrdí, za to novinky jsou maximálně povedené a to jak vlastnostmi, tak právě i vůněmi, které jsou neskutečné. Této varianty jsem se tročku bála, protože růži v kosmetice nemusím a často mi její parfemace přijde protivná. Ale tady mi vůbec nevadí, naopak. Sprcháč voní velmi jemně, není to ani výrazná květinová vůně, jen opravdu decentní, moc příjemná, která jistě bude vonět i těm, kteří květinové vůně nevyhledávají.

Sprcháč má středně hutnou gelovou texturu, vytváří krásnou pěnu, která pokožku zahalí do sametu, na těle je strašně moc příjemný, lehoučký, pečující. Obsahuje arganový olej, což já miluji a ač mám za to, že sprcháče nejsou prioritně od toho, aby poskytly péči a je třeba se mazat, tak určitě je ,,výživnější" než třeba Balea.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaznamenaly jste novinky?
Hledíte na složení?

14 komentářů:

  1. Složení nijak zvlášť neřeším, ale sem tam si koupím i něco přírodnějšího. Z těchto produktů mě nejvíc zaujal ten čistící micelární gel.

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárky od Nivei mám moc ráda a používám je už celkem dlouho. :) Vypadá to na super řadu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nivea je super značka mám rada ich kozmetiku

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprchový gel jsem taky měla, jen byl tuším s jinou parfemací. Růže v kosmetice taky nemusím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Z této řady jsem ještě nic neviděla. Zaujala mne ta "rolovací" lahvička - nemám tvrdé lahvičky s mléky ráda, ke konci to vůbec pak nejde vydolovat (tímhle nešvarem docela trpí mléka od YR)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, často zůstává docela dost a vymáčknout už nejde.

      Vymazat
  6. Tuhle řadu bych si taky chtěla pořídit. :) Nivea má skvělé produkty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Od Nivei jsem už pěkně dlouho nic neměla, každopádně z této řady mám doma pleťový krém. Kdy na něj ale dojde řada, to fakt nevím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...