Yankee Candle - Enjoy the Simple Things | Jarní kolekce 2018

Krásný den!
Je hrozně znát, že jsem doma a tím pádem mi to tu furt něčím voní a zásoby se pomalu tenčí. Chtěla jsem si objednat jarní novinky a asi dvě svíce, co mě zaujaly ve votivkách, ale dostala jsem se zas na dvojku, tak jsem to prozatím raději odložila, ale myslím, že nakonec stejně neodolám. Jak říkám, zásoby se tenčí :D

Mám doma většinou celé kolekce, takže to vychází i pěkně na články a tentokrát bude řeč o jarní kolekci, ale již z roku 2018, která je plná pastelových barev. Ač na pohled vypadá krásně, vesele, tak  vůně jsou hodně jemné.


Rainbow Cookie - Duhové makronky
Popis: Ovocné makronky s vůní citrusů, broskve a sladké vanilkové polevy, jsou tak lehoučké a nadýchané, že se vám rozplynou na jazyku.

Tuhle vůni jsem původně měla jen ve vosku, ale k Vánocům jsem dostala velkou svíčku a mám velkou radost, protože ta vůně je překrásná, jako stvořená pro mě. Nádherná vůně sušenek, ale ne taková ta hodně teplá a sladká, která evokuje Vánoce. Tahle je jemnější a strašně příjemná, moc fajn i jaro.


A Calm A Quiet Place - Klidné a tiché místo
Popis: Meditační vůně pro znovunalezení rovnováhy s jemným jasmínem, letmým dotekem pačuli a hřejivým ambrovým pižmem.

Jsem hodně na sladké vůně, silnější a těžké parfemace mi moc nesedí. Tohle je až pánská vůně, ve které se snoubí cedrové a santalové dřevo, pačuli či ambrové pižmo, je ovšem hezky zjemněná mandarinkou a jasmínem, díky čemuž působí zároveň i lehce svěže. Furt je to pánská vůně, ale velmi příjemná, elegantní a sexy. Cítit v místnosti byla, ale jak jsem psala výše, jemně, což ale u této parfemace jedině vítám.

Sweet Nothings - Sladká nic
Popis: Vůně teplá, něžná a sladká - jako tiché zašeptání do ucha. Vrchol: brambořík, srdce: lotosový květ, základ: pačuli, santálové dřevo, ambra a pižmo.

Za studena opravdu zvláštní vůně, vlastně stejně záhadná jako její název. Květinová vůně, která jde do sladka, ale není vůbec přeslazená, naopak hodně příjemná květinovka. Bohužel po zapálení jsem necítila vůbec nic.


Sun-Drenched Apricot Rose - Vyšisovaná meruňková růže
Popis: Doširoka rozkvetlá vůně jemných růžových lístků a chutné šťavnaté meruňky. Vrchol: sluncem prohřátá meruňka, květ nektarinky, srdce: čajové růže, lístky gardénie, základ: čisté pižmo a jemný pudr.

Milé překvapení. Růže samozřejmě miluji jako každá žena, ale třeba v kosmetice parfemaci nevyhledávám. Tohle je květinová, ale zároveň šťavnatá vůně díky meruňce. Navíc hodně jemná, provoní jen decentně okolí, takže vůbec neruší, není protivná. Sice by mohla být krapet intenzivnější, ale bohatě mi takhle stačila.


Zkoušely jste některou vůni?
Kupujete prvně vosky, nebo jdete rovnou do svíce?

12 komentářů:

  1. Krásné fotky! Také miluji všechny možné svíčky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sun-Drenched Apricot Rose je moje milovaná vůně, mám doma i svíčku. Vždy si kupuji nejdřív vosk, případně votivku a na základě toho se rozhodnu zda chci svíčku, protože koupit si naslepo rovnou svíčku bych si netroufla.

    OdpovědětVymazat
  3. Z téhle kolekce jsem měla poslední tři vůně, tu první vůni jsem neměla. Ta mě popravdě moc nevoněla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Vosky jsem ještě nezkoušela, spíš ujíždím po svíčkách :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujaly mě ty vosky, ta svíčka upřímně moc ne :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mají opravdu nádherné svíčky, ta Cookie verze je naprosto dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...