7th Heaven - Pleťové masky Stardust

Krásný pátek!
Jaké máte plány na víkend? Venku teda panuje vyloženě aprílové počasí. V jednu chvíli svítí krásně sluníčko, které poměrně i hřeje, v té druhé zas můžete stavit sněhuláka. Už se fakt těším na pořádné jaro, kdy bude jen a jen teplo.

Masky 7th Heaven se u mě díky spolupráci pěkně zabydlely a už jsem jich vyzkoušela pěknou hromádku, až na nějakou výjimku mi dokonale sedí a to i když mám pleť citlivou a občas je ta pleťovka riziko, se 7th Heaven jsem nikdy neměla problém. Tentokrát jsem testovala třpytivé masky, což bylo něco pro moji straku uvnitř.

Slupovací kokosová maska - Akvamarín
Maska obsahuje kaolín, kokos a mořské řasy. Naopak je bez mikroplastů, silikonů, ftalátů a značka netestuje na zvířatech. Kokosová varianta je určená jak pro suchou, tak i pro smíšenou pleť.

Osobně si myslím, že je úplně jedno, po jaké masce sáhnete, jsou hodně podobné a sahala bych tedy po té, která je Vám nejbližší hlavními ingrediencemi čili hydratační kokos, antibakteriální tea tree atd. Všechny ty masky mají na pleti v podstatě totožný efekt a liší se barvou a vůní. Tahle je vážně nádherně akvamarínová a voní po kokosu.

Uhelná slupovací maska - Antracit
Tato maska obsahuje aktivní uhlí, směs kaolínu a černého jílu. Je vhodná pro mastnou, normální a smíšenou pleť. Já teda mám pleť suchou, ale čistící masky mám ráda, přece jen žiji ve městě, líčím se a podle mě pleť potřebuje nejen hydratovat, ale i čistit a na to jsou masky 7th Heaven skvělé.

Tahle černá maska má hodně hutnou, gelovou texturu. Také ale dobře schne a jde sloupnout, navíc bez zbytečného tahání a depilace. Každý pytlíček mi vydržel na dvě použití.

Slupovací maska růžová guava - Kosmický křemen
Sladká guava, vitamín C a drcený mangostan pro vyčištění pórů a redukování začervenání. Maska překráně voní, opravdu nádherná sladká vůně guavy, kterou vnímáte po celou dobu, co máte masku na pleti, mňam.

Masky teda nevypadají tak jako na fotce. Ve většině případů jsou to průhledné gelové textury se třpytkami, rozhodně ne třpytky, které kryjí. Glitry jsou ovšem biologicky odbouratelné a masky veganské, což chválím.

Slupovací tea-tree maska - Galakticky zlatá
I tato maska obsahuje vilín, dále vrbovku a tea tree. To tea tree je v masce hodně cítit, klasická osvěžující vůně a i po nanesení maska velmi chladí, až se do mě dávala lehce zima :D

Díky tea tree je maska vhodná pro pleť, kterou trápí pupínky, jelikož tato složka je antibakteriální a protizánětlivá. Maska tedy vhodná i rouškové období, kdy bohužel se akné dělá i těm, co jinak na to netrpí.

Slupovací maska z černých řas - Černý diamant
Směs mořských řas, rakytníku a soli z Mrtvého moře se stará o minimalizaci pórů. Ovšem maska je určená pro všechny typy pleti.

Masky výborně zasychají a jakmile zaschnou, tak jdou v jednom kuse sloupnout. Vůbec se nemusíte bát, že budete se slupováním bojovat, jde to v pohodě. Po použití je pleť vždy krásně heboučká, jemná a mám pak furt nutkání se pleti dotýkat.

Moc děkuji 7th Heaven za poskytnutí produktů k recenzi.

Už jste zkoušely třpytivé masky?
Která Vás zaujala nejvíce?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem a popravdě o nich slyším poprvé, ale jako velká straka jsem z nich úplně unešená, rozhodně je musím vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já třpytky v kosmetice moc nemusím, ale tady bych asi udělala výjimku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla tu poslední, černou a potvrzuji, že byla fajn a šla sloupnout fakt krásně.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají vážně krásně, hned bych sáhla po té růžové. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...