Yves Rocher - Šampon a noční krém pro poškozené vlasy

Dneska jdu trošku s křížkem po funuse, jak se říká. Než jsem se k produktům dostala a otestovala je, tak už je dávno nahradily novinky. Šampon třeba má nejen nový kabátek, ale i inovované složení a noční masku jsem vůbec nenašla, tu podle mě nahradil univerzální balzám.

Ono to přitom není tak dlouho, co jsem produkty dostala, byly tuším někdy k nákupu zdarma jako dárky, minimálně ten šampon. Řekla jsem si ale, že recenzi nevynechám, třeba přece jen na ně někde natrefíte, nebo minimálně o nich podiskutujeme.

Regenerační šampon na poškozené vlasy
Obecně mi vlasovka od YR překvapivě sedí. Měla jsem již nějaké šampony i balzámy a další produkty a vesměs jsem byla moc spokojená. Jinak ten šampon teda v prodeji je, ale jak jsem psala, složení bude trochu jinačí.

Oba ale obsahují jojobový olej, má suchým vlasům dodat vitalitu a přirozenou krásu. Vyhlazuje, vyživuje a chrání vlasové vlákno. Je bez silikonů a parabenů.

Konzistence je hodně řídká, krásně ale napění a jemně voní. Vůně je moc příjemná, taková teplá, nevtíravá. Bohužel vlasy se mi po něm rychleji mastily, vydržely pěkné tři dny, což je pro někoho super, ale já jsem zvyklá i déle. Třetí den už byly splihlejší a pokud jsem věděla, že nebudu mít čas umýt, sahala jsem po sucháči, jelikož čtvrtý den bych bez už nezvládla. Vyloženě o regeneraci asi řeč být nemůže, ale vlasy byly jemné a pěkně lesklé.

Noční regenerační krém na vlasy
Intenzivní výživa pro opravu a obnovu velmi suchých a poskožených vlasů. Krém slibuje osmihodinovou intenzivní obnovu a až 20x odolnější vlasy. Nanáší se do suchých vlasů na noc a ráno po probuzení není třeba oplachovat.

Doma mám zároveň i ten univerzální balzám, který lze také nanášet na suché vlasy a s touhle aplikací já mám obrovský problém. Mně hrozně vadí, jak mám ty vlasy pak ble zapatlaný, ono se to sice po pár minutách vsákne, ale prostě když to nanáším...

Nanáším tedy do mokrých vlasů po umytí a jsem nadšená. Vlasy jsou naskutečně heboučké, je opravdu znát, když krém použiji a když ne. Ty vlasy znatelně zjemní, takže pokud máte suché a krepaté vlasy, tak tohle je pecka.

Znáte některý produkt?
Co používáte na zničené vlasy?

13 komentářů:

  1. Do suchých vlasů bych taky měla problém jej nanést, úplně vím jaký z toho máš pocit :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já občas vlasovku od YR používám a jsem docela spokojená. Zrovna ten šampon jsem měla (taky dárek k nákupu) a myslím, že se mi po něm vlasy nijak moc nemastily. A na začátku roku jsem si v nějaký slevách ještě něco z vlasovky dokoupila. Ale tu masku jsem vůbec nezaregistrovala

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě ten noční regenerační krém na vlasy, ale tedy, asi bych to taky nanášela do mokrých vlasů, do těch suchých bych měla problém si to dát:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ten krém na vlasy vypadá dobře. Tuším ho doma ještě někde, neotevřený, mám. Jinak velmi ráda používám vlasové oleje. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Yves Rocher šampony mi bohužel moc nevyhovují, ale naopak mám ráda jejich ostatní produkty. :) Fajn, že sis našla svého oblíbence. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo, noční regenerační krém vypadá velmi dobře, už jsem potávala....☺☺, díky moc za tip. Krásný den přeji. ♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  7. Jejich šampony mám hodně ráda a měla bych si opět nějaký šampon objednat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...