Ere Perez - Make-up s quinoou

Přírodní kosmetiku mám strašně ráda, kor co se týče péče o pleť. Ještě se mi nestalo, že by moje citlivá pleť měla na přírodní kousek reakci či bylo něco v nepořádku. Přiznávám ale, že s dekorativkou moc zkušeností nemám a vlastně mě ani nijak extra neláká.

Do rukou se mi ale dostal make-up od australské značky Ere Perez, která má přírodní veganské složení z rostlinných výtažků a minerálů a pyšní se hned několika certifikáty, například Cruelty Free.


Make-up má lehoučkou texturu na bázi vody, která má poskytnout zdravý, svěží a matný look s lehčím až středním krytím. Je obohacen o quinou, která zlepšuje elasticitu a je protizánětlivá. Dále v něm najdete výtažek z černého rybízu, který je bohatý na antioxidanty a vitamíny.

Odstín Haze je pro mě naprosto dokonalý, perfektně mi sedí v době, kdy nejsem opálená a má krásný podtón do žluta, asi lepší odstín jsem snad nikdy neměla. Textura je vážně dost řídká, na což jsem se ale těšila, protože většinou mi tyhle tekutější konzistence sedí a to i když mám pleť opravdu hodně suchou.

Make-up kryje opravdu lehoučce, což mi ani nevadí, poslední roky preferuji lehčí make-upy, které především sjednotí a nejsou na pleti těžké či dokonce tvoří masku. Sjednocení a zredukování začervenání je pro mě dostačující.

Bohužel mi ale vůbec nesedl. Strašně špatně se zapracovává, během roztírání se v podstatě táhne. A co hůř, zaleze do každé vrásky a šíleně zvýrazní suchá místa. Kolikrát si říkám, že mám pleť fakt v super stavu, hezky vyživenou, bez šupinek. Jakmile použiji tenhle make-up, hodně rychle mě vyvede z omylu.

Výdrž je také mizerná, stačí málo a make-up je pryč. Je to velká škoda, protože má super složení, dokonalý odstín a líbí se mi i jednoduché balení.

Složení: Water, Glycerin, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Ribes Nigrum (blackcurrant) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Maltodextrin, Xanthan Gum, Sodium Salicylate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Coco Glucoside, Silica Může obsahovat +/-: Iron Oxides, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Používáte přírodní dekorativku?
Co od Ere Perez doporučíte?

6 komentářů:

  1. Z přírodní dekorativky jsem toho měla minimum, značku znám jen z doslechu, je to škoda, ale ne každý make-up je pro každou pleť vyhovující.

    OdpovědětVymazat
  2. Přírodní dekorativku jsme nikdy nezkoušela. Škoda, že nic nevydrží.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Do přírodního make-upu bych asi nešla, přijde mi, že nemají dobré krytí. Každopádně tento vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...