Mixa - Zklidňující a čisticí olej Atopiance

Krásnou neděli!
Jak si užíváte víkend? Překvapivě není tak zle, jak původně počasí hlásilo, sem tam vykouklo i sluníčko a dokonce jste nemuseli na procházce ani zmoknout. Pokud máte třeba tipy, co v Praze podniknout když leje, například výstavy apod, budu ráda, sem s nimi.

Kosmetika Mixa pochází z Francie a její produkty jsou vyvinuty ve spolupráci s lékaři tak, aby splňovaly ty nejpřísnější požadavky na složení výrobků určených pro citlivou pokožku. Určitě víte, že Mixa se zaměřuje i na děti a právě jeden dětský produkt tu dnes bude, i když samozřejmě mohou použít i dospělí, sama jsem ho používala.


Olej je z řady Baby, určen pro miminka, děti a dospělé se sklonem k atopii. Je na pokožku svědivou, s pocitem nekomfortu a se sklonem k ekzémům. Obsahuje vyživující a zklidňující komplex Omega-8, bohatý na 8 mastných kyselin, který dlouhodobě zklidňuje.

Již po prvním použití má být pokožka zklidněná, chráněná a vyživená. Dá se použít nejen na tělo, ale i na vlasy.

Prvně mě zarazilo, že nemá olejovou texturu. Olej to za mě moc nepřipomíná, spíše to je jemnější a hodně řidký sprchový gel, ani po nanesení nemám pocit, že bych použila olej a pokožka byla mastnější, což ale budiž, někdo bude jedině rád, že produkt není mastný.

Co se týče účinků, tak ani tady nemůžu říct, že bych byla nadšená, právě naopak. Místo vyživení a třeba i zjemnění pokožky, tak mě vždy po použití docela pnula a to znatelně. Vůbec si nedovedu představit, že bych olej používala na opravdu atopickou pokožku, když i takhle produkt vysušoval a rozhodně nezklidňoval.

Bohužel ani s vůní jsem si nesedla, mně prostě produkt smrdí, taková zvláštní, neutrální vůně, ale je zrovna příjemná.


Máte zkušenost?
Jak Vám sedí značka Mixa?

16 komentářů:

  1. Od Mixy mám hodně ráda jejich odličovač očí, ten je za mě jeden nej. Tenhle olej neznám, ale pnutí pokožky bych od zklidňujícího oleje opravdu nečekala.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Mixy snad ani nic neměla. Jestli ano, tak hoodně dávno, že mi to neutkvělo v paměnti.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, dříve jsem od Mixy používala jejich krém Mixa Hyalurogel, občas koupím jejich micelárku a zkoušela jsem i tělové mléko. Všechno víceméně v pohodě, akorát už ropný krémy na obličej vůbec nepoužívám, protože se mi nevsáknou.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, no jsem celkem překvapená, očekávala jsem chválu a nadšení. No ještě, že jsem si něco takového ještě nepořídila. Asi by mé pokožce také nedostačoval, co do intenzity hydratace. Super článek, moc prima recenze. Krásný den přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, také jsem čekala něco jiného. Moc děkuju :)

      Vymazat
  5. Mixu mám moc ráda, dle mého mají jeden z nejlepších čistících gelů vůbec. :) I tenhle olej bude určitě super. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zkušenost nemám a po tvé recenzi mě olej ani moc neláká. Tuším jsem od Mixy ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Mixu jsem kdysi měla a to jejich krémy na pleť a byla jsem spokojená.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Já zkušenost se značkou Mixa mám a byla jsem s ní spokojena. Jejich maska/gel je naprostá pecka a ráda bych vyzkoušela i nějaké tělové mléko :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...