Mizon - Plátýnkové masky Black Mask

Značku Mizon znám převážně z instagramu, kde si ji strašně blogerky pochvalují. Díky soutěžím se teď ke mně dostalo hned několik kousků, za což jsem byla nesmírně ráda, protože mě značka hodně lákala. Jako první jsem se vrhla na pleťové masky a určitě i časem budou další recenze.

Mizon je jihokorejská značka, která klade velký důraz na využívání přírodních látek a výtažků, netestuje na zvířatech a snaží se, aby produkty byly i cenově dostupné pro všechny. Korejská kosmetika bývá skvělá, velmi účinná, takže jsem vkládala velké naděje.



Vyživující maska s mořskými řasami je vyrobena ze sopečného popela, který redukuje kožní maz, zároveň ale je velmi vyživující díky mořským řasám, mořské vodě, kyselině hyaluronové, betainu a zklidněná pomocí pupečníku asijského a panthenolu. Ve složení toho najdete opravdu spoustu.

Maska je vhodná pro všechny typy pleti, obzblášť pro suchou a citlivou. Plátýnko je hodně napuštěné, lehce stejká, ale není to nic strašného, na pleť se dobře přicucne a pak drží. Nechává se působit 15-20 minut, osobně nechávám déle. Po sundání plátýnka jsem zbytek séra vetřela i na krk a dekolt. Pleť byla nádherně heboučká, vyživená a spokojená.


Zelená maska má též plátýnko ze sopečného popela. Obsahuje čajovník a zelený čaj, které zklidňují podrážděnou pleť, redukují začervenání a záněty. Zároveň také hydratuje, zjemňuje vrásky, osvěžuje...

Masky jsou hodně podobné, plátýnko také dost nacucané, dokonce v pytlíčkách zůstává i dost samotného séra, které teda vždy využiji a dávám i bez plátýnka, určitě nevyhazujte, funguje i tak. U této masky ovšem déle trvalo, než se vše vstřebalo, chvilku pleť lehce lepila.

Pleť opět příjemně napapaná, zklidněná a vyživená. Oceňuji, že na mojí citlivé pleti masky neštípou, nepálí...

Znáte Mizon?
Používáte rády plátýnkové masky?

14 komentářů:

  1. Značku znám, ale nic jsem od ní ještě nezkoušela, nicméně co jsem doposud měla korejské masky, všechny byly skvělé:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mé zkušenosti s korejskou kosmetikou jsou nulové, takže jsem si aspoň rozšířila obzory.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám ráda, když jsou plátýnka hodně nacucané a všude tečou. Jinak nevypadají špatně. Jen mám raději čistící masky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zas mi ale nevadí, pokud zůstane navíc sérum v pytlíčku :)

      Vymazat
  4. Ahoj, zrovna Mizon mi vůbec, co se masek týče nevyhovuje, mnoho z nich obsahuje alkohol a pálí mě z nich tváře :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Značka mi něco říká, ale ještě jsem ji nezkoušela. :) Ale plátýnkové masky já nevyhledávám.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Značku znám, ale nic jsem nezkoušela. Ráda bych ale vyzkoušela masky, takže třeba jednou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veškeré masky, včetně plátýnkových mám moc ráda, ale tyto jsem zatím nezkoušela - třeba někdy. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...