Nákupy a novinky za duben 2021

Krásný den!
Máme tu nový měsíc a to znamená, že je potřeba shrnout měsíc předchozí a jako vždy, začnu novinkami. Novinky ukazuji průběžně i na instagramu, takže pokud mě sledujete tam, určitě jste většinu balíčků viděli.

Mám tu převážně PR balíčky, dárečky a sama jsem si koupila jen jedny šaty a protože Barča byla nemocná a veterina mě stála šílené peníze, tak se prostě teď musím krotit a žádné utrácení, žádné svíčky ani další šaty nepotřebuji :D

Kosmetika
Opět té kosmetiky není úplně málo, na druhou stranu to bývá i horší a hned několik kousků jsou jednorázové produkty, nebo takové, které opravdu dobře a průběžně mizí.


Balíček od holek z arome.cz tentokrát přišel krásně laděný do růžova a strašně mě potěšil. Rituals mám moc ráda, takže testuji a dám vědět. Pak jsem našla novou paletku od Essence, která je nádherná a překvapivě i vlastnostmi moc dobrá, naopak s řasenkou Catrice lehce bojuji, má tendence slepovat.

Po delší době mi přišel i Glanc box a to v rámci barterové spolupráce. Box byl tentokrát zaměřen spíše na kosmetiku, z drogerie obsahoval pouze dva produkty. Obsah za mě fakt jako super, oblíbené značky a produkty, které jsem ještě neměla.

Na instagramu bioaromakosmetika.cz jsem vyhrála balíček přírodní kosmetiky, což mi udělalo obrovskou radost, protože já tu přírodní mám moc ráda, obzvlášť na pleť, takže zas ráda zkusím něco nového. Mám tu rozmarýnový olej na tělo a vlasy, jílovou masku a pleťový peeling.

Od Veru jsem dostala k narozeninám samé krásné kousky, co mám ráda. Kosmetika, svíčka, dobroty a ještě mě tím vším moc mile překvapila. Řasenku Essence aktuálně zkouším, ať stihnu sepsat recenzi, dokud je v nabídce, rovnou ale prozradím, že je moc fajn.

Od bráchovy přítelkyně jsem k narozeninám a vlastně i jen tak mimo, dostala kosmetiku a svíčky, které začala nedávno sama vyrábět. Pro mě naprostá alchymie, ale vše vypadá nádherně a ty vůně, krása. Je mi úplně líto začít to používat. Recenze asi nebudou, jelikož to neprodává, ale možná poreferuji na IG a ve spotřebovánu.

Ostatní
Na e-shopu na-kdlounge.com jsem se zamilovala do žlutých šatů a jsou opravdu nádherné, úplně boží. Střih nádherný, materiál a krásně sedí. Ještě jsem brala svetr, ale ten bohužel byl mega velký. Balíček dorazil asi za tři dny, takže super dodání.

K narozeninám jsem od mamči dostala kruhové světlo na focení. Je teda hodně maličké, ale myslím, že na menší vyfocení nečeho večer bude bohatě stačit. Má několik typů osvětlení. Ještě mě překvapil deštník na focení, ale to se přiznám, že vůbec nevím, co s ním a budu muset nastudovat, jak to vůbec funguje :D

Měla jsem možnost vybrat si plakáty na posterstore.cz, psala jsem mimochodem před pár dny článek, ve kterém je i kod na 35% slevu pro Vás. Mají stovky motivů, nádherné plakáty a věřím, že stejně jako já, budete mít problém si vybrat.

Co Vám udělalo v dubnu radost?
Za co jste utráceli?

15 komentářů:

  1. Ahojky, já v dubnu nejvíc utratila za auto, kterému jsem pořídila nové gumy, kola a nárazník. Pak ještě jsem pořizovala nový telefon a na třetím místě budou asi hadry. Během epidemie jsem měla takový ty stavy přejídání se, a tak jsem teď o něco větší a vyrostla jsem z kdejakého oblečení. Pořizovala jsem si podprsenku a džíny a byl to fakt docela boj sehnat něco, co by sedlo. Takže aktuálně čekám, až mi vrátí peníze :-D No teď už si tu hovím v parádním černých Only džínách a podprdě z Astratexu, kterou potřebuju ještě tak ve všech barvách, co jí dělaj, protože nic příjemnějšího jsem na sobě neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas se to tak sejde to utracení. Já teď plánuji auto, foťák a čekám na stěně 🙈 Ale dělat si radost, i drobnostmi, je nezbytné ♥

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou top, moc Ti sluší:-) A pak výhra přírodní kosmetiky a balíček z arome.cz-tu řasenku Catrice jsem si zrovna včera přinesla domů, tak jsem zvědavá, jak sedne mě.

    OdpovědětVymazat
  3. Balíček z Arome vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
  4. Wau šaty ti moc sadnú a zaujimavé kúsky kozmetiky, hlavne sviečky sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo, všechno nejlepší ☺♥. Balíček od Verů a švagrové je moc povedený, holky si daly záležet. ☺ Krásný večer.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou nádherné. Moc ti sluší. Dodatečně přeji všechno nejlepší k narozeninám. Hodně se mi líbí ty svíčky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetiky je sice zase dost, ale troufám si říct, že docela málo oproti jinému měsíci. Mě hodně zaujaly ty plakáty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pořídila sis krásné produkty a chválím i nové šaty - na jaro jako dělané! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...